in , ,

Nederland succesvol afgebroken. Staat van beleg in vooruitzicht

Alleen maar kommer en kwel in de maatschappij, de puinhoop is compleet. Deze regeringen zijn vanaf de 80 er jaren bezig de taken van Nuts over te dragen aan het bedrijfsleven. Privatisering wordt dat genoemd. Het liberale gedachtegoed is erop gespitst zoveel mogelijk overheidstaken uit te besteden, om zo bezuinigingen voor de staat te genereren. Echter we zien dat de mens een hebzuchtig wezen is , die niet zorgt voor de wat mindere gefortuneerde.

Naar Amerikaans voorbeeld moet er geld verdiend worden aan de Nuts voorzieningen, controles worden opgeheven en alles voor de winst. Er wordt en werd beloofd dat dit voor de grote voordelen zou hebben , echter de praktijk wijst uit dat service is vervallen, de bureaucratie is toegenomen en uiteraard daarmee ook de belastingdruk. De taken zijn onbedoeld terecht gekomen in het buitenland en verkwanseld aan de hoogstbiedende ( Europeesche aanbestedingen) We zien kwaliteitsverlies, productieverlies en chaotische taferelen ontstaan. Het laatste wat is geprivatiseerd is, is de politie. Maar ook de controlerende instanties zoals:

  • Keuringsdienst van waren
  • Nationale ombudsman
  • Toezichthouder Zorg
  • Vleeskeuringen
  • Kamer van Koophandel

Om enkele voorbeelden te noemen, de kwaliteit van ons eten ? I Niet belangrijk, en er kan geld aan verdiend worden, het manipuleren van zaden door een Amerikaans bedrijf ( Monsato ) en deze als monopolist opleggen aan agrarische bedrijven door geheel Europa. Grote concerns die knoeien met het eten door allerlei stoffen toe te voegen die de conservering bevorderen, echter een slechte invloed hebben op onze gezondheid. Maar dit gaat steeds verder en verder. Alles voor de winst, maar niets meer voor de mens. Deze is consument en de enige taak is consumeren. Goed voor de . Maar er wordt in de voet geschoten door diverse bedrijven. De naam die ze hebben , aan Shell, Unilever, Phillips en Aholt, wordt rustig aan bestempelt als graaier en uitbuiter. We zien het aan solide bedrijven Vroeger PTT, TPG-post en dan TNT ! Met staatssteun omgetoverd tot een noodlijdend bezorgbedrijfje. Vroeger stond de PTT voor kwaliteit en geborgenheid. Nu is het een rommeltje, met allerlei ZZP’ers die voor een hongerloontje de taken uitvoeren. Is heel succesvol ( sarcasme uit)

Wij, de burgers , zijn al lang tot de conclusie gekomen dat de Nutsbedrijven, nooit geprivatiseerd hadden mogen worden. Aan deze taken valt geen winst op te behalen, ze zijn voor iedereen en dat zou hersteld moeten worden.

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald !

Maar tegen beter weten in doet men dit niet. Nu komt de vraag, waarom eigenlijk niet ? Het bedrijfsleven heeft ervoor gezocht dat alles gesplitst is in profit en non-profit. Alle taken zouden moeten worden teruggekocht en daar zit hem nu net de kneep. terugkopen is duurder, de opbrengsten zijn verdampt en dat geld is naar het buitenland verdwenen. Nederland maar ook andere landen zijn in hun totaliteit verkocht. Daarmee is een einde gekomen aan de zo belangrijke NUTS voorzieningen. Niet langer kan gegarandeerd worden dat er gas uit de gaskraan komt. Ook de blackouts nemen toe, het openbaar vervoer en betaalmiddel is een zooitje ( hoi Nederlandse Spoorwegen). De banken laten U betalen voor eigen werkzaamheden ! Het water dient extra belast te worden, maar de levering is niet langer gegarandeerd.

Het gaat verder: op het leger is flink bezuinigd, zelfs zo erg dat de onderdelen Marine, en Landmacht hun taken niet langer kunnen uitvoeren. Gebrek aan kleding, gebrek aan onderdelen voor het materieel , gebrek aan werkplaatsen,vliegvelden. Kazernes zijn omgetoverd tot vastgoed projecten en personeel is veelvuldig op straat gezet. Kortom dood bezuinigd en nutteloos geworden.

Dit lijkt niet zo erg, maar met een agressor op de stoep, aangewezen is wederom Rusland, blijkt dit een hele gevaarlijke ontwikkeling. Het echte gevaar is de USA die onze verworvenheden graag wil omzetten in klinkende munt, want hun kist is al een hele tijd leeg en bestaat uit een schuld van triljoenen.

Het gevangeniswezen is bijna geprivatiseerd, personeel de laan uitgestuurd, gebouwen verhuurd aan het buitenland. Voorzieningen zoals de reclassering worden niet gecontroleerd op misstanden en TBS is nagenoeg opgeheven. Hoezo meer veiligheid voor de burger ? De crimineel loopt weer op straat en doet hij/zij iets stouts, dan komt de taakstraf om de hoek kijken of en hoge boete ! Dit willen we niet, we worden bestuurd door het bedrijfsleven en dat gaat ten koste van de verworven vrijheid. De taken die zijn afgestoten kosten ons nu meer geld dan voorheen. De resultaten zijn echter zo heftig dat het vergadert en vergadert, maar niet tot oplossingen komt daar we er geen zeggenschap meer over hebben. de controle is wegbezuinigd en men doet maar wat. Slechte zaak, oorzaak ? Liberale regeringen die naar de pijpen van de USA dansen. Verkwanseld aan een nog op te richten politieke Europeesche Unie. Die naar zeggen nooit gaat werken. Het is nog niet te laat om tot inkeer te komen. We moeten stoppen met Europa !Terug naar de 80 er jaren. Nederland moet weer een sociaal land gaan worden met een eigen munt. Het voorbeeld ? Zwitserland en Zweden !

Noem mij een pessimist, maar de tekenen zijn er ! Mensen zijn ontevreden, ze protesteren via de nieuwe media. Petities worden aangeboden, maar met een glimlach door onze bestuurders in de prullenbak geworpen. Luisteren naar het volk en het negeren ervan zal grote consequenties hebben. Zeker nu de politie op het punt staat geprivatiseerd te worden.

De Nationale Politie, blijkt nu al een flop te zijn. Graaiers aan de top die veel geld, wat bedoeld is voor veiligheid op straat, in beslag nemen. Voor de bühne zien we alleen maar de flitsers staan en oom agent in zijn geel zwarte pakje met extra dik bonnenboekje of handheld. De aangiften komen digitaal binnen en verdwijnen naar de datahemel vanwege een gebrekkig IT systeem. Voertuigen zijn uitgerust met slechte materialen en gebrekkige IT systemen alsmede een volledig geflopt communicatie systeem ( P2000). Tijd en geld voor een instructie of oefening met wapens is er niet meer ! Salarissen worden uitbetaald op het minimum en overwerk wordt niet doorbetaald. Ik kan mij voorstellen dat deze werknemers woedend zijn en actie gaan voeren. Geheel terecht. Men kan zijn vak niet naar behoren uitvoeren ! Burgers worden genegeerd, zaken gaan steeds vaker op de “plank”. Misdaden worden niet opgelost en de gebrekkige organisatie Justitie kan er niets mee. ja vergaderen, maar dat is geen veiligheid maar falen !

Ik hoor U roepen, “Zet dan het leger in om te handhaven en misdaden op te lossen !” Jammer maar helaas het leger is wegbezuinigd en complete anarchie dreigt. Het uitspelen is al begonnen burgers worden opgezet tegen elkaar. Voorbeelden ?

  • Uitkeringsgerechtigden zijn luiaards en fraudeurs
  • Moslims zijn terroristen
  • Bejaarden zijn opvreters en kosten te veel !
  • Politici zijn graaiers en dienen het volk niet langer !

Om alles in goede banen te leiden wordt niet geluisterd naar de bevolking, maar weer een geldverslindende enquête gehouden over een speelgoedje van enkel miljarden. Let wel een treintje ! Maar de fraude die in het bedrijfsleven woekert wordt nog steeds niet aangepakt. het UWV schrijft geen boetes meer uit ! Er is geen geld meer onder de bevolking en handhaving kost meer dan dat het opbrengt. Het gaat goed zo, nog even en het basisinkomen wordt dan ingevoerd. Want de kosten zijn dan veel lager en de controle hoeft dan niet meer ! Masseren van de bühne voor impopulaire maatregelen die wel gunstig zijn voor het bedrijfsleven, lees economie, is nu eenmaal belangrijker dan het welzijn van het volk.

Lees verder via: Nederland succesvol afgebroken ! Staat van beleg in vooruitzicht.

Photo by janwillemsen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

G7 hebben besloten: TTIP en ISDS voor eind 2015 rond

Buiten spelen ebt weg door mobieltjes en tablets