in

Nederland: tot nu toe 151.771 bijwerkingen coronavaccins en 189 doden na vaccinatie

via xandernieuws.net

Het Lareb heeft tot en met 28 maart 26.015 meldingen met 151.771 vermoede bijwerkingen binnengekregen die door deskundigen zijn bekeken.

‘Het gaat hier vooral om bekende te verwachten bijwerkingen zoals hoofdpijn, je niet lekker voelen, spierpijn en reacties op de prikplek. De meldingen gaan over ongeveer 2,3 miljoen gegeven vaccins’, zo meldt het Lareb dinsdag.

Uitgebreide zwelling rondom de prikplek

Lareb ontving 465 meldingen van een uitgebreide zwelling en/of roodheid rondom de prikplek. De zwelling kan tot over de schouder of de elleboog heen gaan. Deze reactie is het gevolg van een plaatselijke ontstekingsreactie en ontstaat in 1 of 2 dagen na de vaccinatie.

De klachten verdwijnen vanzelf, meestal binnen 4-5 dagen. Er is meestal geen sprake van een infectie of een allergische reactie.

Trombose en verlaagd aantal bloedplaatjes

Lareb heeft tot nu toe drie meldingen ontvangen waarbij zowel trombose als een verlaagd aantal bloedplaatjes genoemd werd na vaccinatie met AstraZeneca.

Op dit moment blijkt uit de diagnostiek niet dat dit om hetzelfde beeld gaat als in de meldingen in andere landen.

Overlijdens

Er zijn tot nu toe 189 meldingen van overlijden na coronavaccinatie ……

Lees verder bij de bron: Blik op nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Met de klimaathysterie spartelend in de schuldenfuik

Gaat maar door, wie zijn nou de wappies? Steeds meer Duitse deelstaten en districten schorten de vaccinatie met AstraZeneca op