in , , , , ,

Nederland veranderd: “Weg met Israël! Weg met Amerika!” klinkt het in de Haagse straten

nederland veranderd islam in de straten e1559559283679

Dat Nederland veranderd dat staat als een paal boven water, maar gaat dit wel goed? Politie en Justitie doen aan omdenken, allochtonen worden achterelkaar opgepakt tijdens het demonstreren of protesteren terwijl de islamisten met hun oeroude gebruiken mogen hun gang gaan.

De reacties:

Dat dit hier in Nederland geroepen kan worden dit zijn klinkklare oorlogskreten terwijl een vreedzame joodse jongen in de boeien wordt geslagen dit is niet te begrijpen.

Terug naar de middeleeuwen. Hier schreeuwen weg met dictatuur in Israël en Amerika … en zelf de dictatuur in eigen land ontvlucht zijn …. dit is schofferen bevriende democratische naties en betoging had ontbonden moeten worden …

Ze kwamen weer eens hun bed uit. Helaas gebruiken ze die energie niet voor een baan, een studie of voor het opvoeden van hun zonen.

Dat is wat anders dan een broodje varkensvlees eten voor een moskee. Kan allemaal in Nederland.

En dat mag wel!!!!!!! Met vlaggen MET stokken, politie. Lopen ze ook langs het paleis? Even doen, hoor. Op de NPO ziet de familie dit niet.

mogen stokken in vlaggen tegenwoordig wel??? …… owh wacht

Dit heeft allemaal te maken met het ontregelen van samenlevingen in Europa. Zit wss een heel plan achter. Want je kunt mij moeilijk wijsmaken dat andere lieden snel worden opgepakt of de mond gesnoerd wordt… maar dit mag allemaal!

Amerika is medeverantwoordelijk voor de bevrijding van Europa van Nazi Duitsland, 75 jaar geleden. Lekker kortzichtig, die mensen hebben waarschijnlijk geen historisch besef.

Weg met dit tuig die 40/45 vergeten zijn! Pergida mag niet? En antisemitisme mag wel? Groenlinks zal ook wel mee lopen zeker!

waar zijn nou de groepen Nederlanders die zich tegen deze demonstratie richten ? Nog maar zo kort geleden moest een pro Israel demo afgebroken worden doordat moslims het er niet zo mee eens waren en rotzooi trapten.

Tja, volkeren die zo onder het juk van Israël en Trump lijden, mogen toch hun boosheid uiten? Ik dacht dat dit een democratisch land was? Of geld dat alleen maar als je pro Israël en pro Trump bent? Laat me raden:anders ben je antisemiet? Ik sta er neutraal in ‘by the way’.

En de doekjes keurig achteraan weggemoffeld, mogen nog wat (in gebrekkig NL uiteraard) haatdingetjes roepen. Mooi man zo een westerse rechtsstaat die zichzelf uitholt.

Deze vreselijke middeleeuwse lui kunnen alles schreeuwen wat zij maar willen. Dhr. Wilders is al jaren aan het procederen! Politie en justitie volkomen geschift in dit land.

Mijn grootvader die gevochten heeft in WO2. Daar denk ik aan. Gevochten voor de joden, bevrijd door de Amerikanen. En dan dit. Waarom staan wij hierbij en kijken wij hiernaar?

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MH17 Ukraine Map Locations

Nabestaanden MH17 weer eens boos, waarom willen zij de waarheid niet weten?

Antarctica 1559554419

Antarctica’s “geheime” informatieverschaffing in een stroomversnelling door aflevering van Ancient Aliens