in ,

Nederlandse Docu: Nog steeds roept 9/11 vragen op, veel vragen …

Waar de een zijn schouders ophaalt en doorgaat met zijn leven heeft een ander er opeens een levenswerk bij. De onbeantwoorde 9/11 vragen. Het niet kunnen tegen onrecht, de onbedwingbare noodzaak onrecht aan te kaarten.

In 2001 was Stef uit Nijmegen 11 jaar oud, de vragen die hem bezig houden verwerkte hij in deze professionele documentaire. Al die puzzelstukjes kunnen jou en mij antwoorden geven op de vraag. Wie zijn de schuldigen?

Vroeger was het maken van een documentaire uitsluitend weggelegd voor mensen met grote budgetten en geavanceerde apparatuur. Nu is een simpele computer met de juiste software voldoende om een professionele documentaire in elkaar te zetten als je tijd investeert (veel tijd) om er mee te leren werken. Video materiaal is ruim voorhanden op YouTube en andere bronnen. Wat blijft is het ongelofelijke werk om al die gegevens te verzamelen en in een script te verwerken.

Wie zijn de schuldigen,

… het antwoord op deze belangrijke vraag maakt dat mensen die dit antwoord gevonden hebben andere beslissingen gaan nemen in hun leven. Niet meer als zombie door het leven gaan maar bewuster gaan leven. Zij gaan deze antwoorden vertalen naar andere zaken die rechtstreeks invloed hebben op hun leven.

De vraag zou dus ook gesteld kunnen worden op een zeer persoonlijk niveau; “Ben jij diegene die zo maar van alles wijs kunnen maken?” – “Ben jij diegenen die zo maar van alles op de mauw kunnen spellen?” Het antwoord is, zo wijst de geschiedenis uit, helaas in veel gevallen “Ja” — Henk Mutsaers


15 jaar na de aanslagen van 11 september 2001 zijn er nog altijd een hoop vragen waar nooit een officieel antwoord op is gekomen. “11 September Vragen” is een tweedelig Nederlands talige documentaire en richt zich voornamelijk op de officiële versie van 9/11.


De film tracht duidelijkheid te scheppen in een enorme zee van informatie en beroept zich telkens weer op het rationele vermogen van de kijker. Deze film functioneert tevens ook als een compilatie van andere 9/11 documentaire`s en geeft hierbij de nodige ruimte aan weerwoord (Debunkers).

 

 

 

Wilt u ook dat er een nieuw onderzoek komt naar de aanslagen van 11 september 2001? Deel deze film dan met kennissen, vrienden en familie!

Wilt u helpen met de promotie van deze film? Of wilt u helpen met eventuele toekomstige projecten van Lumen Manifestation? Heeft u een vraag /opmerking over deze film? Mail dan gerust naar: elfseptembervragen apestaartje outlook.com

Lees verder via de Bron: Nog steeds roept 9/11 vragen op, veel vragen …


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Machiavelli
3 jaren geleden

De VS + Eu 1 markt tegen China en indisa. dat is inzet van 9/ 11
Een Christelijk Dictatoriale– fascistisch] politieke Elte de vormers van de nieuwe slavenmarkt en politiestaat trekken de teugels “door middel van angst zaaien” steeds verder aan, voor onze veiligheid zeggen ze – “onveiligheid” dus van door hunzelf veroorzaakt terrorisme. Alleen op deze manier kan de machthebber de maatschappij volledig her -en omvormen De Elite wil ook niet -dat jij een “vrije wil” bezit. Dat is machts-bezit. De macht van de Elite is totale [vooral] digitale controle over elke burger. Internet dus.!! De kracht van de machthebber zit op het internet [Paard van Troje]. Hoe meer de de machthebber burgers verplicht daar gebruik van te maken -hoe meer de burger zijn eigen macht [zijn vrije wil] -uit handen geeft. Drogredenen zijn bv. het milieu besparen. U hebt totaal geen vrije keuze meer -wat een fundamenteel mensenrecht is. Economisch is de keuze al voor u gemaakt -en nog wel onder de regel “u kunt kiezen.!! Bulshit dus, De machthebber maakt de openbare ruimte opzettelijk onveilig. Hier werkt immers het US “verdienmodel”. Onze media wordt ook hier als onrustverspreider ingezet -met vooral veel visueel geweld – om de burger in een dictatoriaal pak te rijgen. Als je opgelegde onwettige verplichtingen niet opvolgt wordt de machthebber boos en zelfs gewelddadig. Inmiddels lopen alle burgers in de ganzenmars . We zijn dus opnieuw bezet waarin u niets te vertellen krijgt.

Facebookvirus verspreidt zich razendsnel (met work-a-round)

Dreigt Amerikaanse regeringswoordvoerder nu Rusland met terreuraanslagen?