in , ,

Nederlandse logica gaat weer alle petten te boven: Syriëgangster Melis A. alweer op vrije voeten

syrie 1540031262
Alexas_Fotos / Pixabay

Melis A., de 23-jarige vrouw die medio juli is teruggekeerd uit het strijdgebied van Islamitische Staat, komt in afwachting van haar proces op vrije voeten. De Rotterdamse staat terecht voor deelname aan een terroristische organisatie en het voorbereiden van terreurdaden. De zaak tegen haar wordt op 10 april behandeld bij de rechtbank van Rotterdam.

A. arriveerde afgelopen zomer in Nederland met haar inmiddels een jaar oude zoontje op een vlucht vanuit Erbil, in het noorden van Irak. De jongen woont tegenwoordig bij haar moeder.

Haar man – en de vader van haar kind – is waarschijnlijk oktober 2017 overleden in het strijdgebied. Deze Nederlander is hier eerder bij verstek veroordeeld voor deelname aan een terroristische organisatie.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

De mevrouw die aanvankelijk stond te applaudisseren toen de lichaamsdelen van westerlingen door de metrohal vlogen – in 2016 schreef ze in haar afscheidsbrief dat ze als martelaar wilde sterven in het kalifaat. Ze is VRIJGELATEN wat hartstikke logisch is, want dat doe je met mensen die zich in daad en woord en met toespelingen op moord & brand afzetten tegen onze manier leven en onze manier van doen en laten……

Vandaag werd ook bekend dat de politie de afgelopen week een 20-jarige vrouw heeft opgepakt op Schiphol. Deze mevrouw wil ook een uitkiering en huis.

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananen 1547476726

Een schijnkabinetscrisis vanwege klimaatakkoord om ruimte te maken voor EU-Rutte?

isisterror

Totale kosten van ‘War on Terror’: $ 5.900.000.000.000 – Is Amerika en de wereld nu veiliger?