Nederlandse Overheid steunt campagne Clinton met miljoenen belastingpoet

De globale elite, een kliek die (meestal achter de schermen) samen de planeet aanstuurt, de reden waarom overal over de planeet op hetzelfde moment vergelijkbaar bestuurlijk gedrag wordt vertoont. En dit schaduwelite gedrag is nu zowaar in het nieuws, en nog wel op de NOS site ook:

Het Nederlandse ministerie van Economische Zaken steunt de liefdadigheidsorganisatie de Clinton Foundation met 4,4 miljoen euro.

De invloed van de Amerikaanse politici reikt ver, ook in Nederland, als de Nederlandse overheid de Amerikaanse politieke incrowd (het BushClinton kartel) financieel aan het steunen is… met uw belastinggeld. Betrapt!  Iemand heeft kennelijk gelekt. De Nederlandse overheid steunt hiermee de verkiezing van Hillary Clinton dus, met uw geld,terwijl Hillary toch niet bepaalt van onbesproken gedrag is. Ook wat betreft Oekraine.

Uiteraard wordt het bericht voorzien van kulexcuus over het steunen van landbouw – een doelgroep die trouwens sowieso al het meeste belastinggeld krijgt. En als er één rat te zien is… laat staan welke belastinggeldstromen we niet te zien krijgen, en we weten reeds:fraude met uw geld alom.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by DonkeyHotey

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. jungleelephant schreef:

    Waar haalt onze [r]overheid het gore lef vandaan om die criminele heks te steunen met maar liefst 4,4 miljoen!!!! euro van uw en mijn geld?Zij is wel de laatste die ik wil steunen!Wanneer komen wij eindelijk eens in opstand tegen het rovershol in Den Haag?

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: