in , ,

Nederlandse Overheid steunt campagne Clinton met miljoenen belastingpoet

De globale elite, een kliek die (meestal achter de schermen) samen de aanstuurt, de reden waarom overal over de planeet op hetzelfde moment vergelijkbaar bestuurlijk gedrag wordt vertoont. En dit schaduwelite gedrag is nu zowaar in het nieuws, en nog wel op de NOS site ook:

Het Nederlandse ministerie van Economische Zaken steunt de liefdadigheidsorganisatie de Foundation met 4,4 miljoen euro.

De invloed van de Amerikaanse politici reikt ver, ook in Nederland, als de Nederlandse de Amerikaanse politieke incrowd (het BushClinton kartel) financieel aan het steunen is… met uw belastinggeld. Betrapt!  Iemand heeft kennelijk gelekt. De Nederlandse overheid steunt hiermee de verkiezing van Hillary Clinton dus, met uw ,terwijl Hillary toch niet bepaalt van onbesproken gedrag is. Ook wat betreft Oekraine.

Uiteraard wordt het bericht voorzien van kulexcuus over het steunen van landbouw – een doelgroep die trouwens sowieso al het meeste belastinggeld krijgt. En als er één rat te zien is… laat staan welke belastinggeldstromen we niet te zien krijgen, en we weten reeds:fraude met uw geld alom.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by DonkeyHotey cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verzetsdaad: Zuinig Leven, Hypotheek Aflossen en Vroeg met Plakbandpensioen

De politie houdt zich niet aan de privacywet, dus de wet aanpassen