in

Nederlandse piloten zien oceaan rood opgloeien

via geenstijl.nl

WTF? Raar. Twee Nederlandse piloten hebben dit weekend een heel vreemd fenomeen waargenomen in de Stille Oceaan. Nadat ze in de verte een fel licht vanuit de oceaan zagen exploderen, bleek die plek tussen Japan en Alaska tijdens het overvliegen helemaal rood op te gloeien. Zie foto.

Aangezien er diverse aardbevingen in IJsland, Chili en San Fransisco waren, afgelopen dagen, zou het een onderwater vulkaan kunnen zijn. Op PBase doet de piloot zijn verhaal, en meer bijzondere foto’s. Ze vlogen in een 747-8 Freighter (vracht, alleen 2 vliegers aan boord) en op een hoogte van 34.000ft.

“We zijn twee ervaren vliegers. We weten hoe steden, vissersvloten en olieboorinstallaties er ‘s nachts uit zien. Wat we hier hebben waargenomen (in combinatie met de huidige activiteiten deze dagen in de ‘Pacific Rim / Ring of Fire’ en de vreemde licht effecten in de atmosfeer) is absoluut uitzonderlijk te noemen”, aldus de piloot

via GeenStijl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5393233466 457309fe2f USAID1

James Foley, Crisisacteurs en een Psy-op van de CIA

3687226578 80eec48f39 pinnen1

Regering wil pensioenfondsen als pinautomaat gebruiken