in

Nederlandse piloten zien oceaan rood opgloeien

via geenstijl.nl

WTF? Raar. Twee Nederlandse piloten hebben dit weekend een heel vreemd fenomeen waargenomen in de Stille Oceaan. Nadat ze in de verte een fel licht vanuit de oceaan zagen exploderen, bleek die plek tussen Japan en tijdens het overvliegen helemaal rood op te gloeien. Zie foto.

Aangezien er diverse aardbevingen in IJsland, Chili en San Fransisco waren, afgelopen dagen, zou het een onderwater vulkaan kunnen zijn. Op PBase doet de piloot zijn verhaal, en meer bijzondere foto’s. Ze vlogen in een 747-8 Freighter (vracht, alleen 2 vliegers aan boord) en op een hoogte van 34.000ft.

“We zijn twee ervaren vliegers. We weten hoe steden, vissersvloten en olieboorinstallaties er ‘s nachts uit zien. Wat we hier hebben waargenomen (in combinatie met de huidige activiteiten deze dagen in de ‘Pacific Rim / Ring of Fire’ en de vreemde licht effecten in de atmosfeer) is absoluut uitzonderlijk te noemen”, aldus de piloot

via GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

Er zijn dagelijks iets meer dan 40.000 (40-duizend) erupties van vulkanen die in zee liggen. Die verspreiden meer Co2 dan we samen als mens kunnen produceren. Dat dit een mooi schouwspel is zullen beide piloten kunnen bevestigen.

James Foley, Crisisacteurs en een Psy-op van de CIA

Regering wil pensioenfondsen als pinautomaat gebruiken