in , ,

‘Nederlandse vaccinverplichting’: het is begonnen met vingerwijzen

Vaccine Corona Medical Syringe  - geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

“De media en fop-intellectuelen van deze tijd verkiezen de dictatuur van de gezondheid boven een menselijke samenleving waarin risico’s bij het leven horen”

Om in tijden als deze nog een beetje mijn oriëntatiegevoel op orde te houden en in gedachten even weg te zijn uit het verder prima functionerende en florerende Nederland (*ironieteken*) lees ik dagelijks wat er zoal in Duitsland wordt gezegd en gedicteerd over de coronacrisis.

In de eerste weken van die crisis hield ik daar de statistieken bij, samen met een vriend die veel van die dingen weet. Na vier weken sloot ik gillend van onmacht alle ‘research’ tabblaadjes op mijn computer en werd van ellende maar een ‘wappie’. (Wakkere Alternatieve Persoon Praat In Eerlijkheid).

Naast de bestudering van cijfertjes en de belangenafwegingen was er immers ook het verlangen naar consistentie en houvast: wat is het doel? Maar de plannen werden gekker en de doelen verschoven. Een beetje zoals de minutenwijzer op een klok.

Alleen als je goed keek zag je de wijzer lopen, maar wie niet actief meekeek zag alleen dat het af en toe ineens vijf minuten later was. En vijf minuten later, dan was dát de tijd.

Met al haar nieuwe regels, plichten en vage vergezichten. Nu zijn die vergezichten inmiddels al meerdere vaccins.

‘Doe het nou maar gewoon’

De tijd op de klok waar we in de laatste weken van het jaar geacht worden te kijken is die van de vijf voor twaalf retoriek. Vergelijkbaar met de onheilsberichten over klimaat, bijvoorbeeld vooraf aan het sluiten van het klimaatakkoord in juni 2019, wordt met het plotseling beschikbare vaccin het ‘nu of nooit’ gevoel geïnjecteerd. Letterlijk.

Het gaat alleen dit keer niet over torenhoge duurzaamheidsubsidies waarmee we generaties opzadelen met schulden en een kerkhof aan belachelijke windmolens en zonnepanelen, maar over de final blow: het mensenoffer. ‘Doe het nou maar gewoon.’ En: ‘geef je over’, zoals ik op de omslag van tijdschrift Psychologie las.

Met offer bedoel ik de psychologische overgave aan de doodscult, het idee dat we bang voor het leven moeten zijn en dienstbaar aan rotsblok Aarde. Van verlossing kan verder geen sprake zijn. ‘Reset your brain, we’re gonna go-hoho insane’, aldus een populair liedje van twintig jaar geleden.

Zo wordt dat natuurlijk niet gebracht. Maar zo: de kans, beste burger, dat u er met het vaccin op vooruit gaat in gezonde levensjaren kent veel onzekerheden (die we verder uit de berichtgeving houden), maar in ieder geval is er een kans dat die kans nog beter is dan de 99,7% overlevingskans die u toch al had bij het oplopen van covid-19.

Ter vergelijking: we weten natuurlijk niet echt of we de planeet met drie graden (of lokaal 0,00006 graden) kunnen laten afkoelen, maar alles is beter dan de kans op een horrorscenario, namelijk dat met gewoon doorleven, blijven nadenken en het leefmilieu vrijwillig op orde houden het niet gegarandeerd, honderd procent goed afloopt met ons!

Beste burger, u mag dit gek vinden, maar dát ligt dan aan u!

Media en artsen noemen ongevaccineerden ‘gevaar voor samenleving’

De mens mag geen seconde rust meer kennen. Onder die hoogspanning begint nu het onvermijdelijke vingerwijzen, de dehumanisering van critici en als we niet oppassen de chaos die daarachter op ons wacht.

Van “vrijwillig vaccineren” gaan we in luttele maanden, weken, dagen en uren naar: deporteer de weigeraars!

Overdreven? Sinds de officiële beschikbaarheid van het covid-19 vaccin is er een duidelijke verschuiving van toon. Laat ik met …..

Lees verder bij de bron: The Fire Online

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
man in black leather jacket wearing white mask

We stellen honderden miljoenen mensen bloot aan iets wat in 2005 al bekend stond als biowapen

31328648792 b5298617b1 sheeple

Denk 1 minuut over de hoax na: Reproductiegetal stijgt enorm, van 1,37 naar 2,17 ondanks de miljoenen vaccinaties