Nederlandse voorloper: Zweedse gemeente bijna bankroet door migranten

Nederland is gewaarschuwd!

Chronomarchie / Pixabay

De Zweedse gemeente Bengtsfors heeft bij de Zweedse regering een verzoek om hulp ingediend, omdat de gemeente meer opving dan het zich kon veroorloven.

De Zweedse gemeente Bengtsfors heeft bij de Zweedse regering een verzoek om hulp ingediend, omdat de gemeentefinanciën danig in het rood gezakt zijn. De oorzaak?

Bengtsfors ving meer migranten op dan de gemeente zich kon veroorloven, wat enorme kosten met zich meebracht.

Volgens liberaal Stig Bertilsson (M) is het van de gemeente duidelijk is het gevolg van het grote aantal “nieuwe ” dat werd opgevangen in de gemeente.

“De kosten in de gemeenten die nieuwkomers hebben ontvangen, zijn nog steeds aanzienlijk, terwijl de overheidsinkomsten gestopt zijn. Dit creëert een groot gat in de gemeentefinanciën”, zegt Bertilsson.

Bertilsson zegt dat hij hoopt dat de nieuwkomers op termijn voldoende nieuwe belastingen opleveren, maar dat er vooralsnog geen stijging is.

Lees verder bij de bron: sceptr


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beloning voor gouden tip is lokkertje, wordt bijna nooit uitbetaald

Wielklem komt weer terug, verkoopstijging van 500% !!!