in , , ,

Nee NOS, de EU wil helemaal geen Afrikaanse migranten tegenhouden

OK, de dagelijkse onwaarheden in het nieuws, soms moet je gewoon reageren. In dit geval weer de totale onzin van Nieuwsuur / NOS:

EU wil Afrikaanse migranten tegenhouden, maar velen reizen door. Terwijl de worstelt met het tegenhouden van economische migranten, hebben veel Afrikaanse migranten die in Italië aankomen hun weg naar Noord-Europa al gevonden.

NOS zegt duidelijk dat de EU probeert Afrikaanse migranten tegen te houden. Dat is pertinent onwaar. De verantwoordelijk eurocommissaris is daar heel duidelijk over:

In onze landen heerst vaak de illusie dat migratie is te stuiten. Onmogelijk. Naast het feit dat door de afwezigheid van immigranten de Europese economie zou worden verlamd, onze demografie leidt tot instorting. Het zou de ineenstorting van onze samenlevingen zijn. We zouden een studie moeten uitvoeren naar de kosten van niet-migratie. Dus, door de valse overtuiging van nul- na te jagen, maken sommige landen niet de juiste keuzes om de stromen beter te beheren. […] Het echte punt is niet te stoppen, maar te beheren.”

Verlamming én instorting zonder grootschalige immigratie. Het is heel duidelijk dat Mogherini (EC-BuZa) vóór het grootschalig immigreren van Afrikanen is, anders zou heel Europa namelijk instorten! Het echte punt is om niet te stoppen, de Afrikanen komen ons immers redden van ons verlammende zelf. Aldus de Italiaanse Federica Mogherini namens de Europese Commissie.

En als je verder kijkt zie je dat de relevante verdragen er inderdaad op zijn toegespitst om 60 miljoen migranten binnen te halen op relatief korte termijn, volledig conform bovenstaande uitspraken van Mogherini!

Lang Leve Europa Factcheckt:

Uitspraken NOS: Onwaar.

De correcte kop zou zijn: “De EU wil geen Afrikaanse migranten tegenhouden, en velen reizen door.” Het bericht van ‘verslag’-gever Dieuwke van Ooij en Nieuwsuur betreft dus nepnieuws. De NOS verspreidt nepnieuws met als primaire doel u te misleiden over de werkelijke realiteit. Slapende honden bijten immers niet, om maar eens twee gezegdes te combineren.

Meer informatie

De EU zet zich juist met raad en financiële daad in om inderdaad die 60 miljoen migranten binnen te halen en vervolgens als prinsen te behandelen. En buiten dat, EU lobby-kroonprins Timmermans is continu in het nieuws om overal migranten op te dringen hij is duidelijk niet bezig migranten te werenStimulerende maatregelen overal waar je kijktNoemhet omvolking, danwel homeopatische verdunning, wordt daarover boos, of niet, de uitspraak van de NOS is echter onwaar.

Bonus quote: Het bericht gaat uiteraard over Duitsland. En de EU-breed toonaangevende Duitse MinFin Schauble is ook duidelijk uit op meer en niet minder migranten. Hij sprak uit:

Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren liesse. Für uns sind Muslime in Deutschland eine Bereicherung unserer Offenheit und unserer Vielfalt.

De voor de EU toonaangevende MinFin Schauble is ook hier weer zeer duidelijk over zijn intenties: Moslims beschermen ons tegen de degenererende inteelt (zijn woorden) en zijn een verrijking voor Europa (tja). Hier en Hier. De Duitse overheid wil dus ook niet Afrikanen tegenhouden.

Bonus Quote 2:

Italiaanse Burgemeester Leoluca Orlando heeft in zijn stad Palermo op Sicilië de verblijfsvergunning afgeschaft. Hij ziet mobiliteit als een mensenrecht en heet Afrikaanse migranten hartelijk welkom.

In Palermo worden alle met de eigen pendeldienst binnengehaalde Afrikanen direct genationaliseerd. Verblijfsvergunning afgeschaft, gewoon directe EU nationalisatie. En dat doet beste Burgemeester Orlando heus niet zonder toestemming.

En recent werd duidelijk dat ook niemand wordt teruggestuurd. Van 14.000 illegale Nigerianen in Italië zijn er 120 daadwerkelijk uitgezet. Dat is een percentage van 0,8%, terwijl alle 14.000 Nigerianen illegaal naar Italië zijn gekomen op de EU-veerpont.

De EU omarmt gelukszoekende Afrikanen met al hun macht. Daarna treedt het EU-verspreidingsmechanisme in werking en als je weigertkrijg je slaag.

Bonus Quote 3 uit het NOS/Nieuwsuur bericht:

Parkwachter over alle illegalen in de Duitse parken: “Duitsland is een georganiseerd land, maar dit probleem krijgen ze niet onder controle.”

Zie de quote van Schauble, zie de quote van Mogherini. Duitsland wil het niet eens onder controle krijgen. En dat zal dan ook zeker niet lukken. Herinner: Wir schaffen das. We zien hoe dat in Nederland gaat: migranten moeten, punt uit. De Duitse overheid is duidelijk van mening dat de illegale immigranten ons beschermen tegen inteelt en demografische ondergang. Dus als het gaat over het weren van Afrikanen uit Duitse parken, geldt: ‘Waar geen wil is, is geen weg.’ Met alle logische gevolgen van dien (i.e. dode autochtone Europeanen).

Waarom denk je dat Calais zo’n probleem is geworden, de lokale overheden moeten met heftige EU-druk alle legale en illegale migranten accepteren zoals ze komen en zoals ze zijn. En zelfs nu overlijden nog chauffeurs door toegestaan (!) geweld van migranten. Waar geen wil is, is duidelijk geen veilige weg. Maar laat je niet misleiden: dit is een willen-vraag, geen kunnen-vraag. Dit is EU-beleid, de EU dringt dit op. Er is geen politieke wil om daadwerkelijk iets tegen de immigratie te doen. Het tegenovergestelde.

De Europese Commissie is nu zelfs al zelf een huisjesmelker geworden juist om zelf meermigranten te huisvesten in Europa. Stimuleringsmaatregelen, overal waar je kijkt, niemand wordt teruggestuurd. En de bevolking: moet zijn eigen buurtbeveiliging maar inhuren tegen al het escalerende geweld.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Draconisch terreurbeleid maakt ons tot bange, geïsoleerde mensen

Na China doet nu ook Rusland proxies, Tor en vpn’s in de ban