in

Neponderzoek: 10% ‘Nederlandse mannen’ stiekem pedofiel

En het staat in AD, die zou nooit liegen

HeikeFrohnhoff / Pixabay

Een op de tien Nederlandse mannen worstelt met pedofiele gevoelens. Ze voelen zich aangetrokken tot minderjarigen, sommigen hebben er zelfs seks mee gehad. Daarnaast kampen ze met psychische problemen.

Dat blijkt uit nog niet gepubliceerd onderzoek van de Tilburg University, meldt het main stream print medium AD (bekend van het geven van burgerarrestatietips tegen boerkasdraagsters).

De universiteit onderzocht de seksuele oriëntatie van zo'n 600 mannen en vrouwen.

Daarin is onder meer gevraagd in hoeverre ze zichzelf op een schaal van 1 tot 100 identificeren als pedofiel. Ongeveer 70 ondervraagden hebben pedofiele gevoelens, blijkt uit de voorlopige resultaten.

Weliswaar geven de meeste van hen zich een zeer lage score (1 procent). Wat die gradaties betekenen, moet nader onderzoek uitwijzen.

“Maar iemand die 1, 2 of 4 procent aangeeft, geeft in ieder geval geen 0 procent aan'', zegt Stefan Bogaerts, hoogleraar forensische aan de Tilburg University.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

Whahahah de logica!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Von der Leyen wil weer nieuwe EU-afspraken voor asiel en migratie

Amsterdam door links beleid op weg naar een stroominfarct