in , , ,

Netanyahu: Israël gaat de komende jaren delen van de Westelijke Jordaanoever annexeren

rquevenco / Pixabay

De dagen voor de Israëlische parlementsverkiezingen, zei premier Benjamin Netanyahu dat hij overweegt formeel bepaalde Joodse nederzettingen in de bezette Westelijke Jordaanoever te annexeren.

In een interview met Israel’s Channel 12 News, beloofde Netanyahu om Israëlische nederzettingen in de bezette Westelijke Jordaanoever te annexeren als hij volgende week zouden worden gekozen voor een nieuwe termijn.

“Je vraagt ​​of we doorgaan naar de volgende fase – het antwoord is ja, we gaan naar de volgende fase. Ik ga de soevereiniteit van [Israël] uitbreiden “ , zei hij.

Netanyahu zei eerder dat hij de Amerikaanse president Donald Trump duidelijk heeft gemaakt dat hij niet bereid was om “een persoon” uit de nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever te evacueren.

“Alle nederzettingen, zonder uitzondering, degenen die zich in delen bevinden en degenen die dat niet zijn, moeten onder de Israëlische soevereiniteit blijven”, zei de premier tijdens een interview dat op woensdag is opgenomen.

Lees verder bij de bron: RT World News


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goed plan van Docent Nijenhuis? “IQ-scores politici openbaren, Emile Roemer had ’te laag IQ’”

Oproep politie: dames doe de autogordel tussen je borsten en niet onder je arm