in , , ,

Niemand heeft zin om naar Obama te luisteren, kaartjes naar vrijwilligers, incasseerde wel € 450.000,-

Barack Obama, de voormalige president van de VS, bracht een bezoek aan Duitsland. Daarvoor werd op 4 april speciaal de 18.000 toeschouwers omvattende Lanxess-Arena in Keulen gehuurd; naar de voorganger van Obama zou een vol huis moeten luisteren wanneer hij verslag uitbrengt over de wereld.

Winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede met schoonheidsfoutjes

De media lieten er geen twijfel over bestaan dat zij hangen aan de linkse ex-president met de zwarte huidskleur. Ook tornden ze niet aan zijn geloofwaardigheid. Ze roerden niet aan dat de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede al in zijn dankrede voor de prijs duidelijk maakte dat de Amerikaanse strijdkrachten in geen geval zouden afzien van geweld, en ook niet dat onder zijn regentschap de wereld aanzienlijk minder vreedzaam werd.

Zo liet Obama alleen al in zijn laatste ambtsjaar 26.171 bommen op Irak, Syrië, Afghanistan, Pakistan, Jemen, Somalië en Libië gooien. Dat waren volgens de “Council on Foreign Relations” (CFR) 3027 bommen meer dan in 2015.

Linkse rechtvaardigheid: € 450.000,- voor avondoptreden

Omdat de socialist Obama volgens mediaberichten zegge en schrijve € 450.000,- voor zijn optreden verlangde, werden de kaarten voor de manifestatie voor de trotse bedrag van € 80,- tot € 5000,- verkocht. Maar ze lagen als lood in de schappen. Uiteindelijk werden er 3000 entreekaartjes aan vrijwilligers in Keulen geschonken, en desondanks waren de plaatsen in de reusachtige hal maar matig bezet. Kortom: een flop, en ook nog eens een dure.

Media schrijven desondanks van een succes

Maar de mainstream media schrijven desondanks van een succes. Ze knutselen, net als Pippi Langkous, “de wereld in elkaar zoals hen deze bevalt”. Wel 14.000 luisteraars waren enthousiast geweest over zijn groene standpunten, zijn ondersteuning voor feminisme, zijn uitspraken tegen onrechtvaardigheden in de samenleving, armoede, racisme. De “toespraak verloopt amusant” en was tussendoor “fascinerend” (“Die Welt”).

“Obama blijft de president van hart.” (“Frankfurter Allgemeine Zeitung”). Alleen Greta Thunberg ontbrak er nog maar aan, want dan zouden de luisteraars vermoedelijk devoot zijn flauwgevallen…

Bron:
www.unzensuriert.de

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stemmen mag ze nog niet: Zweeds ziekenhuis amputeert borsten 14-jarig meisje met ‘genderdysforie’ en is daar trots op

World Economic Forum: ‘Deze nieuwe soort munten kan wel eens ons zicht op geld veranderen’