in

Niemand overleed bij de Sandy Hook-aanslag…

De officiële uitleg van de schietpartijen op de Sandy Hook-school in december 2012, werd destijds door veel kritische mensen al meteen als verdacht ervaren. Verschillende aspecten van het verhaal leken niet goed samen te gaan of niet te passen in de normale procedures die bij een dergelijke misdaad van kracht zijn.

Tegenstrijdig bewijs werd nooit uitgelegd, en twijfels gebaseerd op niet-rijmend bewijs werden genegeerd in plaats van beantwoord. Nu lijkt er een kogel door de kerk, doordat ook een rechter in de staat Wisconsin, ene Frank D. Remington, twijfels uit over de gebeurtenissen rondom Sandy Hook.

Op zich opzienbarend, maar besef dat dit in eerste instantie helemaal niet de bedoeling van rechter Remington was. Deze twijfel is het resultaat van zijn beknopte vonnis, in een burgerlijke lasterzaak die tegen Lenny Pozner was aangespannen door auteur Jim (James) Fetzer en Mike Palecek. Dr. Fetzer beschuldigde Pozner van het gebruik van een vervalste doodverklaring, die als bewijsmateriaal zou dienen, dat de 6 jarige Noah Samuel Pozner, op de Sandy Hookschool was beschoten en gedood.

De is het gevolg van de controverse rondom het boek van dr. Jim Fetzer over de Sandy Hook valse-vlagaanslag. Ten bewijze van de dood van hun kind, was het Lenny Pozner die met een voor de experts VALSE DOODVERKLARING op de proppen kwam.

De dood van hun kind, moest via deze verklaring als bewezen worden geacht. Maar de auteurs van het boek, daagden Pozner voor de rechter om de VALSE authenticiteit van de verklaring officieel te bevestigen en daarmee Pozner’s verklaring over de dood van zijn kind volledig …..

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

Photo by Mary P Madigan


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

Shop the Post

Boeken over Sandy Hook
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De AVG maakt het makkelijker om iemands persoonlijke gegevens te krijgen

China begint valutaoorlog – wat zal er volgen?