in , ,

Niets verkeerd gedaan maar toch door CJIB gegijzeld en kind naar Jeugdzorg

Hier volgt het verhaal van Jolanda zoals ze dat heeft verteld aan het NCRV programma Monitor.

Zij werd bijna een maand gegijzeld omdat ze haar boetes niet kan betalen. Jolanda krijgt de bekeuringen omdat ze met een onverzekerde en ongekeurde auto 7 jaar in zou hebben rondgereden. Terwijl ze in die periode in Oostenrijk woonde en haar auto daar stond ingeschreven.

Toen Jolanda haar Audi 80 inschreef in het Oostenrijkse register werd haar verteld dat het voertuig automatisch uit het Nederlandse register zou worden geschreven. Maar bij terugkomst in Nederland, na 7 jaar, wachtte haar een onaangename verrassing: ze moest zo’n 6000 aan bekeuringen betalen omdat haar auto nooit was uitgeschreven waardoor die 7 jaar onverzekerd en ongekeurd zou zijn.

Niet veel later staat de op de stoep om haar mee te nemen voor gijzeling, ondanks talloze pogingen van Jolanda om de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) uit te leggen dat er een administratieve fout is gemaakt. Ze moet 28 dagen de in en haar 16-jarige dochter moet naar .

https://youtu.be/ltNWheYzufY

 

 

Met het CJIB heeft de een monster gecreëerd dat zijn weerga niet kent in dit land.

 

Lees verder via de Bron: Niburu

Photo by my_southborough


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom heeft Nederland de duurste benzine van Europa?

Democratie 2.0: EU maakt onderhandelingen over TTIP nog geheimer