Niets verkeerd gedaan maar toch door CJIB gegijzeld en kind naar Jeugdzorg

Hier volgt het verhaal van Jolanda zoals ze dat heeft verteld aan het NCRV programma Monitor.

Zij werd bijna een maand gegijzeld omdat ze haar boetes niet kan betalen. Jolanda krijgt de bekeuringen omdat ze met een onverzekerde en ongekeurde auto 7 jaar in Nederland zou hebben rondgereden. Terwijl ze in die periode in Oostenrijk woonde en haar auto daar stond ingeschreven.

Toen Jolanda haar Audi 80 inschreef in het Oostenrijkse register werd haar verteld dat het voertuig automatisch uit het Nederlandse register zou worden geschreven. Maar bij terugkomst in Nederland, na 7 jaar, wachtte haar een onaangename verrassing: ze moest zo’n 6000 euro aan bekeuringen betalen omdat haar auto nooit was uitgeschreven waardoor die 7 jaar onverzekerd en ongekeurd zou zijn.

Niet veel later staat de politie op de stoep om haar mee te nemen voor gijzeling, ondanks talloze pogingen van Jolanda om de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) uit te leggen dat er een administratieve fout is gemaakt. Ze moet 28 dagen de gevangenis in en haar 16-jarige dochter moet naar Jeugdzorg.

 

 

Met het CJIB heeft de overheid een monster gecreëerd dat zijn weerga niet kent in dit land.

 

Lees verder via de Bron: Niburu

Photo by my_southborough

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. ja kvdveen schreef:

  Jolanda klinkt danook wel erg nederlands.
  Indien aantoonbaar is hetgeen zei vertelt, mag er geen uitvoering van sancties plaatsvinden. Men had dit dienen te onderzoeken voordat tot gijzeling werd overgegaan.
  Maar ja, men heeft de naam tegen, daarbij okk het Roverheidsapparaat.
  Had ze Emine of Güzin of Fatma geheten, was het anders afgelopen.

 2. Sjors schreef:

  Het CJIB doet ook aan Markt. Boetebeleid is ook bij het CJIB een verdienmodel geworden. Er is bij het CJIB geen sprake van recht. En wie nog in een rechtstaat gelooft slaapt al een tijdje. Ook het “Trias principe” is in Nederland reeds eerder afgeschaft. Democratie en Rechtstaat moeten in Europa opnieuw uitgevonden worden. Rechterlijke ambtenaren kan je ook niet meer serieus nemen =hun hobby is burgers in een gigantische administratieve puinhoop te storten -zoals onnodige procedures en woordspelingen te gebruiken= en dit alles onder rege; “Democratie & Rechtstaat” Oplichters zijn het. Er gaan Tonnen papier door het relevante Ministerie van Justitie om burgers aan hert lijntje te houden- en niemand zegt wat.. Zelfs Rechters liegen de bende bij elkaar zodat relevante wetgeving aangepast moet worden -op straffe van overplaatsing Rechters

 3. . schreef:

  Getallen/ cijfers/ letters in je Accept.giro wijzigen -of met water bewerken- dan slaan kun computersystemen op tilt

 4. peter schreef:

  en voor criminelen is er geen plek in de bajes

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: