in

Nieuw in Nederland: Politieagenten met halal-stempel

halal 1560590468
Willem67 / Pixabay

Het is meer dan problematisch als de politie zich op deze manier voor het karretje blijft laten spannen van de politieke islam. Onze agenten werken niet om een soort ‘halal’ stempeltje te krijgen in naam van de profeet, gaat in tegen alles wat een seculiere rechtsstaat moet zijn.

“In naam van Allah, de meest barmhartige, de meest genadevolle” : de eerste zin van de ‘tevredenheidsverklaring’ die de Amsterdamse Al Ummah Moskee verleende aan een wijkagent. Een zin die meteen duidelijk maakt waarom aanvaarding ervan problematisch is. Niet in de laatste plaats natuurlijk omdat de betrokken El-Ouma moskee verre van onomstreden is en bekend staat als een moskee waar salafisten actief waren.

Maar zeker omdat de vraag gesteld moet worden sinds wanneer het in Nederland gebruikelijk is dat de politie haar werk moet doen in naam van Allah? Sinds wanneer is …

Lees verder bij de bron: OpinieZ

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
referendum 1560585646

CNV stemt in met pensioenakkoord na ja stem ‘leden’, 6% een prima opkomst en representatief!

moord 1560584870

Grapperhaus slachtoffert MH17 klokkenluider-ambtenaren die onderzoek gerommel aantoonden