in ,

Nieuw type vaccin gaat proberen je DNA te veranderen

TheDigitalArtist / Pixabay

Als je op dit moment al niets moet hebben van vaccinaties, dan mag je zelf gelukkig prijzen, want het wordt nog veel erger.

En ben je wel een voorstander van vaccinaties, dan is het navolgende waarschijnlijk reden dat je dat binnenkort niet meer bent.

Alles draait om vaccinaties en het verhaal rondom het nieuwe Chinese is niet anders.

Het lijkt ook dit keer een verhaal om maximale angst onder burgers te creëren zodat iedereen straks zonder morren richting vaccinatiespuit gaat.

Sterker nog, ze zullen geneigd zijn om anderen opzij te duwen omdat ze graag de eerste willen zijn.

Omdat straks de hele wereld doordrongen zal zijn van het absolute “nut” van een vaccinatie tegen het coronavirus, zal men ook graag bereid zijn om dingen te slikken die men normaal gesproken nooit zou accepteren.

Als jij ongeneeslijk ziek bent en ze vertellen je dat je nog maar een paar maanden te leven hebt en dat er geen genezing mogelijk is, behalve een experimenteel medicijn dat nog niet goed getest is, dan zullen de meeste mensen over het algemeen niet lang aarzelen en dat medicijn nemen.

En datzelfde geldt ook als er straks berichten verschijnen waarin jubelend wordt verteld dat men een fantastisch nieuwe manier van vaccineren wil gebruiken om het coronavirus eindelijk het hoofd te kunnen bieden.

Via de medische journalist Jon Rappoport verschijnt er een meer dan interessant bericht waarin hij vertelt dat autoriteiten bereid zijn om experimentele ën toe te staan om maar zo snel mogelijk tot een werkend vaccin te komen dat werkt tegen het coronavirus.

Eén van die nieuwe technieken behelst het “invoegen” van . Simpelweg genetische modificatie van de mens dus.

ede1234 / Pixabay

Het is niet langer gebaseerd op het normale principe van , waarbij men een verzwakt ziekteverwekkend virus inspuit om zo het menselijk immuunsysteem te activeren zodat deze bepaalde antistoffen gaat aanmaken.

De nieuwe technieken die nu zullen worden gebruikt werken radicaal anders.

De bedoeling is om synthetisch DNA te maken dat ervoor moeten zorgen dat mensen niet meer vatbaar zijn voor een bepaalde . Ze hebben dit al bij dieren gedaan door dit DNA in te brengen in de spieren van proefdieren (apen), waardoor je genetisch gemanipuleerde apen krijgt die in staat zouden moeten zijn om bepaalde ziektes te weerstaan.

Vijf jaar geleden spraken ze al over de volgende stap en die is om dit ook bij mensen te doen. De officiële naam voor deze techniek is immunoprophylaxis by gene transfer (IGT.)

IGT is dan ook geen vaccineren meer, het is een vorm van genetische manipulatie die ze genentherapie noemen.

Wetenschappers isoleren de genen die de krachtige antilichamen produceren tegen bepaalde ziektes en maken daar dan synthetische (kunstmatige) versies van. Deze synthetische genen worden dan in virussen geplaatst en ingespoten in menselijk weefsel.

De theorie is dan dat de virussen de menselijke cellen binnendringen met aan boord hun lading kunstmatig DNA, waarbij dan vervolgens het synthetisch DNA vanuit het virus wordt opgenomen in het eigen DNA van de mens in kwestie. Als dan alles volgens plan verloopt zullen de nieuwe genen instructies geven aan de cellen om krachtige antilichamen te gaan produceren.

Laat dat even goed inzinken: Het synthetisch (door mensen gemaakt) DNA zal worden opgenomen in het menselijk DNA …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe overheid en media in Amerika zinspelen op een mislukte 2020-verkiezing

In de overblijfselen van ontplofte kernreactor van Tsjernobyl is een schimmel ontdekt die straling eet