in , ,

Nieuwe documentaire onthult hoe corrupt en destructief groene energie is: “Dit is een kapot systeem”

man holding burning newspaper

De toekomst van groene energie is helemaal niet groen, een verbluffende nieuwe documentaire laat zien hoe corrupt en destructief het is voor ons milieu.

Een voormalige KPMG-medewerker in Londen realiseert zich dat de groene energiebeweging overal corrupt is.

“ De hele tijd begonnen de dingen raar te voelen. Het was als een storing. Zo van, dit voelt niet goed. Deze mensen doen deze grote projecten en verdienen veel geld. Maar ze zijn niet duurzaam. Weet je, dit zijn enkele van de meest ego-gedreven monsters. Er is veel duister spul in de toeleveringsketens van deze bedrijven. Het draait allemaal om geld, en ze gebruiken de duurzaamheidsagenda als gewoon een ander instrument, een extra stok om hun leveranciers mee te verslaan. ” – Alexander Pohl, voormalig werknemer, KPMG Londen. “ Deze mensen zijn overal. het is een systemische corruptie .”

De Groene Beweging is gebaseerd op leugens: de mens is niet de grootste aanjager van het klimaat geworden en groene energieën redden het milieu niet. Het tegenovergestelde is wat echt is.

De nieuwste film van Marijn Poels , Headwind, laat ons zien dat veel van de groene energie die nu wordt geïnstalleerd, het milieu onomkeerbaar verwoest en hoe bedrijven tonnen geld verdienen.

Wat ons vandaag wordt verteld, zijn oplossingen voor de milieurampen van morgen.

Greta is in voor ruw ontwaken.

Lees verder bij de bron: NoTricksZone

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
yellow and white x mark on tree bark

Terug naar 1942: Steden ruilen coronapas in voor polsbandje

otmt6ovj9f0

Dank aan Mona Keijzer: Rutte sluit niet uit dat Nederland overgaat op G2-systeem (harde vaccinatiedrang)