in ,

Nieuwe info 9/11-aanslagen: dansende Israëli’s hadden voorkennis, foto’s bestaan toch wel

7474017 / Pixabay

De heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de vijf dansende Israëli’s die op 11 september 2001 werden opgepakt. Later bleek dat tenminste twee van hen Mossad-agenten waren.

Uit de informatie blijkt dat de Israëli’s mogelijk op de hoogte waren dat de op het World Trade Center (WTC) zouden plaatsvinden.

De vijf mannen keken vanaf een parkeergarage in Union City in New Jersey toe hoe de vliegtuigen zich in de torens boorden. Ze maakten foto’s en filmden de aanslagen, terwijl ze dansten, juichten en elkaar een high five gaven.

Eén ooggetuige stelde dat de Israëli’s al tenminste om 08.00 uur, ongeveer een uur voordat het eerste het WTC raakte, in de parkeergarage waren. De mannen werden gearresteerd en claimden toeristen te zijn.

Volgens het officiële verhaal wisten de Israëli’s niet dat er aanslagen zouden worden gepleegd, maar foto’s die nu door de FBI zijn vrijgegeven suggereren dat er meer aan de hand is.

Dat de FBI de foto’s heeft vrijgegeven is opmerkelijk, aangezien eerder had beweerd dat alle foto’s die door de Israëli’s waren gemaakt, in januari 2014 waren vernietigd.

Drie belastende foto’s springen eruit. Sinds 2001 is al bekend dat Sivan Kurzberg de dag vóór de aanslagen een brandende aansteker omhoog hield met op de achtergrond de Twin Towers….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schrijf 26 mei in je agenda! EU-Parlement wil dat u 3 dagen later gaat stemmen

Premier “elke dag een nieuwe leugen”: ‘Geen extra geld naar organisatie Songfestival’