in , , ,

Nieuwe MKUltra documenten: CIA heeft op afstand bestuurbare honden gemaakt doormiddel van hersenchirurgie en mentale controle bij onwillige mensen

De Central Intelligence Agency heeft zes honden op afstand bestuurbaar gemaakt als onderdeel van hun -gedragsaanpassing of mindcontrol-programma. Met behulp van hersenchirurgie tonen nieuw opgevraagde documenten aan dat de honden “in het veld operationeel” waren en werden bestuurd door menselijke wezens.

De markeerde de 65e verjaardag van de lancering van Project MKULTRA. En het publiek krijgt eindelijk een meer brede en gedetailleerde kijk op hoe ver degenen die deze gruwelijke experimenten probeerden, bereid waren om te gaan om controle over onze gedachten te krijgen.

De documenten werden verstrekt onder de of Information Act (FOIA) door de oprichter van The Black Vault, John Greenewald. Volgens een rapport van Newsweek is  The Black Vault gespecialiseerd in vrijgegeven overheidsdocumenten.

In een vrijgegeven brief (als bestand C00021825) schrijft een geredigeerde persoon naar een arts (wiens naam ook is geredigeerd) met advies over het lanceren van een laboratorium voor experimenten in dierlijkheidscontrole. De schrijver van de brief is al een expert in het veld, wiens eerdere werk culmineerde met de oprichting van zes afstandsbedieningshonden, die konden worden gemaakt om te rennen, draaien en stoppen.

“Zoals je weet, heb ik ongeveer drie jaar op het onderzoeksgebied gewerkt om de elektrische stimulatie van de hersenen te belonen,” schrijft het individu.

In het laboratorium hebben we een aantal experimenten met ratten uitgevoerd; in het open veld gebruikten we honden van verschillende rassen.

Alsof hun mind control experimenten op mensen niet storend genoeg waren, geeft de CIA ook toe dat het doel was om het gedrag van een hond te beheersen.

“Het specifieke doel van het onderzoeksprogramma was om de mogelijkheid te onderzoeken om het gedrag van een hond in een open veld te beheersen door middel van het op afstand triggeren van elektrische stimulatie van de hersenen,” stelt het rapport.

“Een dergelijk systeem is afhankelijk van de effectiviteit ervan op twee eigenschappen van elektrische stimulatie die wordt geleverd aan bepaalde diepgelegen structuren van het hondenbrein: het bekende beloningseffect, en een neiging voor een dergelijke stimulatie om de motoriek te initiëren en te behouden in een richting die vergezeld gaat door de aanhoudende levering van stimulatie. “

Na de operatie om de geest van een hond te beheersen, stelt de CIA dat de gruwelijke bijwerkingen “infectie op de elektrodenlocatie kunnen optreden vanwege het falen van de chirurgische wond om te genezen.”  Newsweek  meldde dat na het uitproberen  van een plastic helm, de overheid wetenschappers gingen in plaats daarvan op zoek naar de nieuwe chirurgische techniek waarbij de elektrode volledig in een hoop tandcement op de schedel werd ingebed en de leads subcutaan naar een punt tussen de schouderbladen werden geleid, waar de leads naar de oppervlakte werden gebracht en op een standaard hondenharnas.

Nadat de chirurgen de elektroden diep in het brein van de proefdier hadden geïmplanteerd, werd een batterijpakket en stimulator aan het harnas toegevoegd, waardoor signalen naar de elektroden konden worden gestuurd.

“De stimulator moest betrouwbaar zijn en geschikt voor voldoende spanningsoutput om bruikbaar te zijn in het verband van de verwachte impedantievariatie over individuele honden.”(de ene heeft meer stroom dan de ander nodig)

Een ander document onthulde misschien nog meer verontrustende nieuwe details over het gebruik van experimentele geneesmiddelen voor mentale controle bij onwillige mensen, wat suggereert te experimenteren met het gebruik van dergelijke medicijnen op gevangenen in gevangenishospitalen en drogerende verdovende middelen in afwachting van een proef.

Volgens Sputnik News wordt het nog erger. Nog een ander document detailleert experimenten met hypnotiserende spreektechnieken om mentale controle over “grote doelgroepen” mogelijk te maken.

Lees de nieuw vrijgegeven documenten hier in hun geheel in The Black Vault .

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pensioenen, de grootste bestaande Ponzifraude ooit vertoond

Gast column: Burgers zitten aan alle kanten ingeklemd