in , , , ,

Nieuwe propaganda: Timmermans wijst vaderlandsliefde af

De EU komt weer in het nieuws om u te verbieden van uw Nederlandse vaderland en samenleving te houden. EU lobbyprins Frans Timmerans is duidelijk: op vaderlandsliefde volgt altijd een wereldoorlog. We mogen als Nederlanders dus niet bang zijn onze democratische vrijheden te verliezen (aan een extremistische ideologie en aan de EU), we mogen niet bang zijn dat onze Nederlandse samenleving zoals we die kennen verdwijnt, we moeten gewoon vrijwillig onze vrijheid, voorspoed en democratie opgeven. Denken in alternatieven leidt direct tot oorlog.

Vaderlandsliefde doet u en uw buurman hier belanden.

In volledige Orwelliaanse stijl maakt de EU duidelijk dat patriottisme (dat is: vaderlandsliefde) over de EU moet gaan en niet over  mag gaan. De EU doet aan bangmakerij voor het eigene, benadrukt het oikofobie weg-met-ons gedachtengoed nog maar weer eens. Timmermans vertelt, met nota bene de WO2 graven op de achtergrond, dat vaderlandsliefde ter strengste verboden is. Houden van je land is als alcoholisme, altijd destructief, leidt tot wereldoorlogen. Het enige alternatief daarvoor is de EU. Voor de duidelijkheid: Timmermans spreekt hier de autochtone inwoners van Europa aan.

Het is de meest recente EU-propaganda. Timmermans is alle realiteit uit het oog verloren en is zinnige analyses ontstegen, dit is Orwelliaanse propaganda van het ergste soort. En het wordt door hen gecreëerd op uw kosten.

Orwelliaanse propaganda, op uw kosten

Weg met ons: U mag uitsluitend nog denken als EU-inwoner – en ik zeg bewust geen Europeaan, want dit gaat niet over Europa het continent, het gaat hier over de macht van de EU als lobbygroep/bestuursorganisatie. Timmermans is de ongekozen lobbyprins van de EU bedrijfslobby, niet een democratisch gekozen leider van een land in Europa ergens, laat staan het continent als geheel. Het is de EU boven allessteeds maar weer. De EU, er is geen alternatief. Het is weer de EU of oorlog. Dit gaat over het grijpen van macht en het buitenspel zetten van alle vormen van zelfbescherming.

Liefde voor je eigen samenleving is als alcoholisme

Uitsluitend in EU context mag u nog houden van “uw” Kennelijk ontgaatTimmermans de ironie dat hij als ongekozen overheerser probeert heel Europa te verenigen en daarbij met wijzende vinger ons wijst op zijn voorgangers en alle pijn die ongewenste Europese vereniging teweeg heeft gebracht en nu brengt. En kennelijk weet Timmermans ook het verschil tussen gepaste vaderlandsliefde en extreme vormen van nationalistisch niet meer te herkennen.

Een echte patriot doet de Nederlandse samenleving weg, denkt uitsluitend nog in termen als EU.

Vaderlandsliefde is vanaf nu dus houden van de ongekozen technocraten van de EU, die u in dit geval een hegemonie zoekende ideologie komen opdringen en u uw inspraak komen afnemen. Want inspraak in besluitvoering van de heeft u niet. Echt niet. Het Europese staat boven de bevolking. Ondertussen herschrijft Timmermans als ervaren Orwelliaan weer een definitie: Nationalisten zijn on-patriottisch. Timmermans toont met deze onzin de werkelijke plannen van de EU. Het afschaffen van nationaliteiten.

Flamebait

Dit soort Orwelliaanse propaganda stuit uiteraard op verzet. Ja, dat soort angst zaaiende onzin zet kwaad bloed bij elke nog enigszins rationaal nadenkende mens. De reacties op twitter waren precies wat je daarbij kan verwachten: “Gewoon rapporteren bij Twitter als aanstootgevend, zouden we met z’n allen moeten doen”, “Hoe durft u de beelden van graven van de bevrijders van Europa te misbruiken om uw ondemocratische EU-cie belangen te propageren”, “Schaamteloze opportunisten daar bij de EU!”, “Ongekozen volgevreten graai Smeerlap hoort thuis op het schavot! Importeur van haat, oorlog en economische rampspoed”, “Ziekelijke propaganda en dan de nationalisten de schuld van geven, bah Zelf doelbewust dit continent en de bevolking kapot maken”

Een geweldig betoog ook bij Joost Niemoller, die een maildiscussie met Timmermans publiceert over het door de EU opdringen van haat en terreur. Het is duidelijk dat Timmermans op een volledig andere planeet woont en in volledige denial is GeenStijl kwam trouwens met een geweldige persiflage van de Timmermans speech. En overigens ook dit interessante berichtje. Juist het slopen van de samenhang van een samenleving zorgt uiteraard voor het extremisme waar Timmermans voor waarschuwt. De media werken elke vorm van zelfbescherming echter weg als gevaarlijk nationalisme en populisme. Waar nationalisme staat voor vaderlandsliefde en populisme staat voor stem van het volk, keert de EU zich af van de bevolkingen door eindeloos over populisme te profileren.

De politiek is met dit soort propaganda duidelijk in volledige ontkenning van de realiteit, maar blijft wel steeds inspraak van de bevolking negeren, ontkennen, afwijzen en afkeuren. Herinner het  over toetreding van Oekraïne, herinner het referendum over de EU grondwet, zie de eerste reacties op het aanstaande referendum over de totalitaire Sleepnetwet (over Orwell gesproken), en zie de totaal onrealistische houding over de omvolking die nu plaatsvindt.

De overheid heeft duidelijk heel andere ideeën

We hebben het historisch gezien toch redelijk goed in Nederland, daar mag je best wat trots beschermend over zijn, zou je denken. Maar wat vreemd, ik meen me toch juist te herinneren dat we deze (ongekozen trouwens) Timmermans betalen om onze mooie samenleving te beheren, verdedigen en beschermen voor ons!? Volgens mij gebeurt hier nu toch het tegenovergestelde? Hij saboteert de samenleving actief en roept ons vervolgens op om niet van onze samenleving te houden en vooral: onze samenleving niet te beschermen tegen diverse destructieve invloeden.

De overheid houdt zich ogenschijnlijk liever bezig met – en dit is echt waar – het ontwikkelen van een hormonale neusspray die ons van xenofobie moet genezen. Even sprayen en weer verder knuffelen met de ideologie der liefde, terwijl letterlijk elke dag door intolerantie gedreven dodelijke aanslagen in het nieuws zijn over heel het Europese continent en Nieuwe Europeanen genationaliseerd worden. Even sprayen en weer meer macht overdragen naar de EU lobbygroep! De publieke omroep stemmen ondertussen expliciet GroenLinks en laat daarmee verder uiteraard alle voorwendselen varen. De overheid is links, punt uit, en alle alternatieven zijn onwelriekend nationalistisch, populistisch en onpatriottisch.

Ondertussen is Amsterdam op zoek hoe ze de stad kan beschermen tegen aanslagen door boze-suikerspiegel-automobilisten-barrières te plaatsen. (Over het aanpakken van symptomen gesproken.) En ja, het lijkt er ondertussen toch wel verdacht veel op dat een mogelijke aanslag in Amsterdam werd omgevormd/gedoofpot in een niet bij name of nationaliteit genoemde verwarde man die totaal per ongeluk spontaan ineens onwel werd. Wellicht is die neusspray tegen intolerantie wel handig als alternatief voor die barrières?

De EU dringt het op, de EU is er duidelijk niet voor ons.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kabinetsformatie, het ene na het andere record sneuvelt

Ons land in de ijzeren greep van politieke correctheid