in , , ,

Nieuwe stroom met miljoenen asieleisers op de been, EU verwelkomt met open armen

Zorgwekkend nieuws, er zijn weer drie miljoen economische asieleisers op de been, onderweg naar (o.a.) Nederland, en het beleid van de heersende elite gaat veel verder dan alleen open armen:

The migration tsunami that swamped Europe with 1.5 million “refugees” in 2015 is roaring back with a tidal wave that may be double the size of last year’s deluge. In fact, most citizens of the European Union countries appear to be unaware that their unelected and unaccountable rulers at the European Commission, in their own European Economic Forecast report issued last fall, announced precisely that. That is, they projected (with apparent acceptance and approval) that three million refugees/migrants would arrive in Europe in 2016.

En u weet ondertussen: EU lidstaten mogen geen Nee zeggen. Zeggen ze nee dan is het per asielzoeker direct 250.000 euro boete, zijn ze eenmaal binnen dan krijgen ze per direct een traject voor definitieve verblijf en uitzetten blijkt volstrekt onmogelijk.

Elke asieleiser heeft direct recht op gratis uitkering, toelages, hotelverblijfvoedsel, vervoer, sociale huurwoning, niet te landelijk of bij politiebureau in de buurt, bed, wasmachine, gratis tv,bank, mobiele telefoonongestraft aanranden: ja, ondertussen al die aanrandingen steeds, geen meisje of jongetje is te jong.

En we zijn ondertussen ook aan het vragen voor meer immigratie uit TurkijeNederland en de EU is Gratisland, wie wil dat nu niet?

Mogelijk gemaakt door VVD en PvdARutte, Samsom, Timmermans en uiteraard de EU. En ondertussen: Zo veel als mogelijk in de doofpot. Voor wie werkt de eigenlijk echt? Die gemeentelijke asielzoekersquota hè

Ze werken duidelijk niet voor de eigen bevolking, want die betaalt zich het rambam, wordt aangerand en vervolgens weggejorist uit eigen land. Maar ja, dit alles mag je natuurlijk niet zeggen, dat is niet policor.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Europese Commissie: Dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa; Der Spiegel: Zullen er eerder 4,5 tot 6 miljoen zijn – Oostenrijk bekritiseert Brussels welkomsbeleid: Migranten ‘krijgen goedkope ticket naar Europa’ –Bevrijdingsdag 2016: Heeft Nederland straks een nieuwe bevrijding nodig?

De migrantentsunami bracht de EU vorig jaar officieel 1,5 miljoen –maar officieus eerder 2,5 miljoen- zogenaamde ‘vluchtelingen’, vrijwel uitsluitend moslims. Ondanks wollige taal en vage afspraken over Europese grensbewaking –die overigens vrijwel nergens worden nagekomen- zullen de EU-lidstaten dit jaar een vloedgolf economische asielzoekers binnenlaten die minstens twee, maar net zo goed drie tot vier keer zo groot zal zijn. Dat is geen complottheorie, maar een feit dat het Europese Politburo in Brussel –de ongekozen, oncontroleerbare Europese Commissie- heeft aangekondigd, en wat ook wij Nederlanders –uitgerekend op Bevrijdingsdag- zullen moeten slikken.

Miljoenen krijgen ‘goedkope ticket naar Europa’

In het European Economic Forecast rapport van de Commissie staat zwart op wit dat er dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa zullen komen. In Noord Afrika wachten vele honderdduizenden moslims, waarvan het overgrote deel uit veilige landen, om de overtocht naar Italië te maken. Ze weten dat ze eenmaal op zee snel zullen worden opgehaald door een NAVO marineschip, die niet worden ingezet als bewakers, maar als veerboten. De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz bekritiseerde dit beleid eind april niet voor niets als het verstrekken van ‘een goedkope ticket naar Europa’.

De Franse krant Le Figaro schreef eerder dit jaar dat de veiligheidsdiensten schatten dat zeker 500.000 moslims –inderdaad, een half miljoen– die naar Europa willen, aanhangers van ISIS of aanverwante jihadgroepen zijn. In Libië zijn diverse grote kampen waar vele duizenden van hen worden getraind om in Europa terreuraanslagen tegen de bevolking te plegen.

Spiegel: Dit jaar drie tot vier keer zoveel migranten

Der Spiegel online berichtte onlangs dat de migrantentsunami in 2016 eerder drie tot vier keer zo hoog wordt als vorig jaar, juist omdat in de cijfers van Brussel nauwelijks rekening wordt gehouden met de genoemde enorme aantallen Afrikanen. Dat betekent dat het officiële aantal moslimmigranten dit jaar op 6 miljoen kan uitkomen.

Het leeuwendeel zijn economische vluchtelingen die officieel geen recht op asiel hebben, maar het terugstuurbeleid is in alle EU-landen tot nu toe een wassen neus. Sowieso zullen net als vorig jaar velen in de illegaliteit verdwijnen en zich aansluiten bij criminele moslimbendes, die steeds grotere delen van Europese steden beginnen over te nemen.

80 miljoen Turkse moslims vrij naar EU

De Europese Commissie ging weliswaar akkoord met een 6 maanden durende verlenging van beperkte grenscontroles, maar deze maatregel is enkel voor de bühne, om de Europeanen om de tuin te blijven leiden. Immers, diezelfde Commissie stelde deze week officieel voor om zo’n 80 miljoen Turken, bijna allemaal moslims, visumvrij reizen naar Europa te geven. EU-diplomaten noemden dit plan off-the-record ‘een nachtmerrie waarmee Europa zichzelf vernietigt’.

En dat is nu juist precies waar de Commissie op uit is: de vernietiging van het oude, vrije, democratische, welvarende Europa, zodat op de puinhopen een totalitaire, verarmde en geïslamiseerde EU-Superstaat kan worden gebouwd.

Nieuwe bevrijding nodig?

Vandaag viert Nederland 71 jaar bevrijding. Mede om bovenstaande redenen is het echter een dag geworden om heel verdrietig te worden, want de toen met veel pijn en lijden verworven vrijheden worden door de politici in één voor één op- en weggegeven aan Brussel.

Als we dan foto’s van de immer lachende premier Mark Rutte het startsein voor bevrijdingsfestivals zien geven, kunnen we niet helpen deze grijns als puur cynisme en sarcasme op te vatten, omdat uitgerekend de eerste liberale premier in bijna een eeuw tijd de laatste resten van ons zelfbeschikkingsrecht uit handen geeft. Als dit proces niet snel wordt gestopt, dan zouden we in de toekomst wel eens een nieuwe bevrijding nodig kunnen hebben.

Lees verder via de Bron: Tweede, veel grotere migrantentsunami naar EU is begonnen | Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

LOL: Verzekeraars willen privacyzorgen bij klanten wegnemen

Maak iemand ziek en verdien daar vervolgens goed aan!