in ,

Nieuwe trend in multiculti Zweden: buitenlanders beroven kinderen en plassen over hen heen

Overvallen tegen kinderen en jongeren komen volgens de steeds vaker voor en ernstiger in . Veel slachtoffers durven ook geen aangifte te doen omdat ze bang zijn voor vergelding.

Susanne Thonberg, een politie-inspecteur in Haninge, buiten Stockholm, stelt dat veel jeugdovervallen echt criminele elementen met zich meebrengen, meldt Sveriges .

Ze beroven niet alleen, ze pesten ook hun slachtoffers. Ze dwingen ze het bos in en plassen erop’ ,zei Thornberg tegen de omroep.

De afgelopen jaren zijn de overvallen tegen jongeren toegenomen in Zweden. In 2019 werden 2500 overvallen gemeld tegen kinderen jonger dan 18 jaar.

Haninge, een gemeente die bijzonder wordt geplaagd door dergelijke overvallen, heeft de afgelopen 1,5 jaar een aanzienlijke toename van dit soort misdaden waargenomen. Nadat ze zijn beroofd, zijn veel slachtoffers getraumatiseerd.

Na de traumatische gebeurtenis zijn ze vaak bang om alleen te slapen en de interesse te verliezen in dingen waar ze eerder van genoten.

Een ander probleem dat de politie heeft opgemerkt, is dat maar weinig jeugdslachtoffers een aangifte durven doen en getuigen na een overval.

“Veel jongeren willen geen contact of samenwerking met de politie omdat ze bang zijn voor represailles. Ze worden beschuldigd van sluipen, dus velen willen er niet bij betrokken zijn, ‘zei Thonberg.

Lees verder bij de bron: Voice of Europe


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angela Joy
1 jaar geleden

Zet kinderen in als lok middel en pak die stakkers op en zet ze uit. Stel een soort huisregels op voor het land elk land . Als je de huisregels schendt word je eruit gegooid.

Josephus Christianus Veraart
1 jaar geleden

ERuit gooien dat gespuis niet luisteren naar de EU zelf beslissen GVD GVD GVD

Josephus Christianus Veraart
1 jaar geleden

Eruit gooien dat gespuis ze willen alleen de SHARIA invoeren weg er mee en eigen regel geen bemoienis andere mensen NGO,S DEUGMENSEN ETC

Onderzoek van maar liefst 2 weken(!?) naar beïnvloeding moskeeën door illegale geldstromen

Nieuw in Nederland: culturelediversiteitspolitie (niet te verwarren met gedachtenpolitie)