in ,

Nieuwe trend in multiculti Zweden: buitenlanders beroven kinderen en plassen over hen heen

beroven 1581325277

Overvallen tegen kinderen en jongeren komen volgens de politie steeds vaker voor en ernstiger in Zweden. Veel slachtoffers durven ook geen aangifte te doen omdat ze bang zijn voor vergelding.

Susanne Thonberg, een politie-inspecteur in Haninge, buiten Stockholm, stelt dat veel jeugdovervallen echt criminele elementen met zich meebrengen, meldt Sveriges .

Ze beroven niet alleen, ze pesten ook hun slachtoffers. Ze dwingen ze het bos in en plassen erop’ ,zei Thornberg tegen de omroep.

De afgelopen jaren zijn de overvallen tegen jongeren toegenomen in Zweden. In 2019 werden 2500 overvallen gemeld tegen kinderen jonger dan 18 jaar.

Haninge, een gemeente die bijzonder wordt geplaagd door dergelijke overvallen, heeft de afgelopen 1,5 jaar een aanzienlijke toename van dit soort misdaden waargenomen. Nadat ze zijn beroofd, zijn veel slachtoffers getraumatiseerd.

Na de traumatische gebeurtenis zijn ze vaak bang om alleen te slapen en de interesse te verliezen in dingen waar ze eerder van genoten.

Een ander probleem dat de politie heeft opgemerkt, is dat maar weinig jeugdslachtoffers een aangifte durven doen en getuigen na een overval.

“Veel jongeren willen geen contact of samenwerking met de politie omdat ze bang zijn voor represailles. Ze worden beschuldigd van sluipen, dus velen willen er niet bij betrokken zijn, ‘zei Thonberg.

Lees verder bij de bron: Voice of Europe

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
islam 1544523967

Onderzoek van maar liefst 2 weken(!?) naar beïnvloeding moskeeën door illegale geldstromen

52e3d1424854ab14ea898675c6203f78083edbe354587041722a72 640 politie

Nieuw in Nederland: culturelediversiteitspolitie (niet te verwarren met gedachtenpolitie)