in ,

Nieuwe waarschuwing van de Rothschild mafia: Permanente pandemie

roths

Mensen zijn weer vol hoop in mainstreamland, want met de volgens hen zaligmakende vaccinaties lonkt de vrijheid.

Ze nemen een coronapaspoort graag op de koop toe, want zo kan het leven weer terugkeren naar wat zij normaal noemen.

In de onwetende mainstreamwereld zijn miljoenen mensen druk bezig met het plannen van hun levens voor als straks het leven weer normaal zal zijn.

Ze staan maar wat graag in de rij voor een vaccinatie, want daarmee kopen ze voor zichzelf een stuk vrijheid dat ze voorheen niet hadden. De vaccinatiepaspoorten gaan komen net zo zeker als de blauwe brief op de deurmat en het leven lonkt weer.

Echter, helaas voor al die gevaccineerde schapen is dat niet wat er zal gebeuren. Wat er gaat gebeuren, wordt ons keer op keer duidelijk gemaakt door de Rothschild mafia, die op haar beurt weer een onderdeel vormt van de Illuminati.

Deze groep heeft vorig jaar via haar medewerker Gideon Lichfield al laten weten dat er geen sprake zal zijn van een terugkeer naar normaal. Dit gebeurde exact een jaar geleden.

rothschild niet terug naar normaal

Wij schreven daar destijds het volgende over.

Dat wat wij nu “social dinstancing” noemen, het op anderhalve meter afstand van elkaar blijven, zal weer opnieuw worden toegepast, iedere keer als de golf weer opleeft en er een bepaalde grens/threshold wordt overschreden.

We zullen eigenlijk maar korte periodes tussen de golven door hebben, waar mensen elkaar weer gewoon kunnen aanraken en gezellig dicht bij elkaar zitten. Want, daarna is het wederom opnieuw “social distancing”.

Waar dit effectief op neer zal komen is dat scholen bijvoorbeeld meer gesloten zullen zijn dan open, net zolang zegt Gideon, tot er een betrouwbaar vaccin beschikbaar is en volgens hem gaat dit zo’n 18 maanden duren.

Waar we gedurende die 18 maanden dan ook steeds vaker mee te maken zullen krijgen is een zogenaamde “shut-in economie”. Een economie die steeds meer is gericht op het binnen blijven van mensen.

Hij gaat dan verder met te zeggen dat het een moeilijke periode zal worden waar men met vallen en opstaan zal proberen zo goed mogelijk te overleven, maar dat we pas echt weer naar een soort normaal leven terug kunnen als de gezondheidszorg op orde is. Dat wil zeggen dat we met een gerust hart sociaal kunnen zijn, zonder angst, en dat dit alleen kan als we geavanceerde manieren ontwikkelen om te identificeren wie een gezondheidsrisico vormt en wie niet (redactie: morgen hierover meer in een artikel). En hier komt het, dat we legaal hen moeten discrimineren(!) die als een gezondheidsrisico worden bestempeld.

Kortom, ze houden de wereld in een houdgreep met hun virus en hernieuwde uitbraken, totdat ze een waterdicht systeem hebben bedacht om mensen dusdanig te kunnen controleren en sturen dat deze geen “gezondheidsrisico” zullen vormen voor de rest van de gemeenschap.

In de titel van zijn stuk gaf Lichfield een onheilspellende boodschap door te zeggen dat wij in sommige opzichten nooit meer terug zullen gaan naar normaal.

Die boodschap wordt nu herhaald door Andreas Kluth in een artikel bij Bloomberg.

rothschild niet terug naar normaal

Hoe weten we dat dit artikel afkomstig is van de Rothschild mafia?

Om te beginnen hoort Bloomberg natuurlijk thuis in het hart van de Illuminati en daarnaast heeft Andreas Kluth, auteur van het artikel, net zoals Gideon Lichfield een lange historie bij The Economist, het lijfblad van de Rothschild familie.

Daarom kom je Kluth ook tegen in ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Coronavirus Bill Gates

Adviseur Duitse ministerie van gezondheid is lid van de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation

afrika vluchtelingen asielzoekers ceuta

Asielcrisis: Steeds minder landen van herkomst bereid om “vluchtelingen” terug te nemen