in , , ,

Nieuwe wet: Zo gaat Rutte mooi Nederland asielzoekers door de strot duwen

Er komen steeds meer asielzoekers naar Nederland. En de EU vindt het nog lang niet genoeg. Asielzoekers die aankomen in Griekenland en Italië moeten van Brussel direct doorgestuurd worden naar rijke opvanglanden als Nederland.

Wilt u een asielzoekerscentrum in uw dorp of stad? Waarschijnlijk niet. Wat kunt u ertegen doen? Straks bijna niks meer. Er is namelijk nieuwe wetgeving.

Overal in het land vinden er lokale protesten plaats tegen de komst van asielzoekerscentra, AZC’s. Maar dat zal in de toekomst steeds minder uithalen. Hier ziet u waarom.

Overal in ons land is het gaande.

In Gieten wil de burgemeester niet eens zeggen of er meer politie komt, want die mededeling alleen al zou onrust kunnen veroorzaken. De bewoners in Gieten leken inmiddels al tamelijk apathisch. Ze kwamen nauwelijks naar de info avond.

Dus Gieten krijgt er misschien wel nog meer!

Es even kijken. Gieten. Prachtig Esdorp op de Hondsrug met een Brink. Het totaal aantal inwoners schommelt al jaren tussen de 5.100 en de 5.200. Mooi, zo’n stabiel dorp. Een hechte gemeenschap.

Maar dat gaat dus allemaal anders worden. Ze krijgen daar nu ‘een mix van asielzoekers.’

Wolthof verwacht in Gieten een mix van asielzoekers. Niet alleen uit Syrië, maar ook uit , Somalië, Afghanistan en . Ze blijven zes maanden tot een jaar in Gieten.

Ze krijgen er, officieel, 400 tot 600. Dat is dus ineens 10 % erbij, in die onbestemde mix. Mensen die komen en weer gaan. Succes, Gieten. Zetten jullie de fiets voortaan wel beter op slot? (PDF)

Nou, wacht eens even. Bij nader inzien zijn ze toch niet allemaal zo blij met die enorme demografische veranderingen in het dorp. Ondernemers ‘kunnen wel janken’, maar komen liever niet met hun gezicht op camera.

Andere bevolkingen zijn de schaamte voorbij.

In Zeewolde komt de bevolking wel massaal op de info avond. En daar zijn ze duidelijk boos. In datzelfde Zeewolde wil de grootste partij, Leefbaar Zeewolde, dat het geplande AZC een stuk kleiner wordt. De gemeenteraad is er verdeeld.

Ook in het prachtige dorp Balk vinden ze dat ze veel te veel asielzoekers door hun mik gedouwd krijgen. En ze laten dat horen ook.

Zomaar wat voorbeelden.

Lees verder via: De Nieuwe Realist


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ECB ziet vrees voor Grieks failliet toenemen

Ook zo blij met uw pensioen? Alleen al ABP betaalde €1 mrd aan bonussen