in , , , , , , ,

Nieuwe Zwitserse studies: 5G verhoogt de lichaamstemperatuur van insecten, net als bij mensen

Deodorant fabrikanten gaan gouden tijden tegemoet.

Onderzoek heeft al bepaald dat de blootstelling aan alle bronnen van de en draadloos WiFi-straling schadelijk voor alle levende wezens is- met inbegrip van insecten.

Uit nieuw Zwitsers onderzoek is gebleken dat de lichaamstemperatuur van toeneemt bij blootstelling aan 5G.

Van Androidpit.com

De Zwitserse organisatie Pro Natura heeft nieuwe studies gepubliceerd, die aangeven dat de frequenties die worden gebruikt door 5G de lichaamstemperatuur van insecten verhogen. Zijn we nog een stap dichterbij de natuur?

Zowel insecten als 5G hebben antennes nodig: insecten gebruiken ze als een reukorgaan en 5G gebruikt ze om golven te verspreiden, die onzichtbaar, maar niet ongevaarlijk zijn. Nu wijzen nieuwe onderzoeken erop dat insecten gevoelig zijn voor 5G-golven: een recent onderzoek heeft aangetoond dat insecten die zijn blootgesteld aan 5G- een toename van hun lichaamstemperatuur hebben ervaren.

[…]

De studie is gebaseerd op het feit dat, met de huidige ontwikkeling, telecommunicatiesystemen zullen evolueren van 6 GHz gebruikt door 2G-, 3G-, 4G- en Wi-Fi-netwerken naar frequenties tot 120 GHz gebruikt door 5G-netwerken.

Volgens de wetenschappers heeft het frequentiebereik rond 6 GHz geen enkel risico voor de van insecten, maar vanaf 10 GHz wordt een toename van de temperatuur waargenomen in het lichaam van blootgestelde personen.

Dit betekent dat het gebruik van de 5G een reactie bij insecten zou kunnen veroorzaken, waardoor hun gedrag en fysiologie zouden veranderen.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat mensen die worden blootgesteld aan 5G een verhoogde lichaamstemperatuur kunnen ervaren die overmatig zweten kan veroorzaken.

In februari gaven vertegenwoordigers van de telecomsector een congresverklaring dat ze GEEN wetenschappelijk bewijs konden bieden dat 5G veilig is.

Dus iedereen die beweert dat 5G-blootstelling veilig is, verdedigt een product dat zijn leveranciers niet eens zullen verdedigen (zie 1 , 2 ).

De wereldwijde oppositie tegen 5G neemt elke dag toe en om meerdere redenen – niet alleen biologische en milieurisico's.

Lees verder bij de bron: activistpost.com

De aarde in een magnetron? We krijgen maar liefst 20.000 satellieten naast ontelbare zenders op aarde voor 5G netwerk

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volkert van der Graaf loog, kabinet trapte er in

TESLA Model S na 725.000 km, totale kosten voor onderhoud, batterij, motor en interieur