in , , ,

NL heeft niets! Montenegro: ‘Dank Nederland voor betalen & verzorgen vervoer MONDKAPJES en andere bescherming’

Er is een enorme schaarste aan beschermende mondkapjes en ander beschermingsmateriaal, aldus Hugo de Jonge in de Tweede Kamer op woensdag. Er is werkelijk niet aan te komen.

Ondertussen bedankt het kleine staatje Montenegro Nederland voor de hulp bij het transporteren van… honderdduizenden mondkapjes en ander beschermingsmateriaal.

Op Twitter laat de regering van Montenegro weten dat er een enorme voorraad “medische uitrustingen” (of materialen) gearriveerd zijn in het land. Oké, geen probleem natuurlijk.

Heel goed dat Montenegro dit soort materialen blijkbaar wél kan regelen voor zorgpersoneel en gewone burgers. Daar kan onze overheid het één en ander van leren.

Maar wacht. Montenegro was nog niet klaar. De tweet gaat namelijk verder: “Het transport is verzorgd en betaald door Nederland via het NATO-mechanisme. Dank aan onze NAVO-bondgenoot!

In een tweede tweet legt Montenegro uit dat het om materiaal geïmporteerd uit China gaat. Welk materiaal, vraagt een kritisch mens zich dan natuurlijk af? Het antwoord wordt gegeven in een derde tweet:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Staat niet in hoger beroep tegen vonnis rechter inzake SyRI, gaat nieuw instrument ontwikkelen

Rode Kruis deelt boodschappenkaarten uit aan arbeidsmigranten, ongedocumenteerden en gezinnen