in , , , ,

“NL wil meer EU!” En dan mag u nu alle beloftes weer snel vergeten

Gefeliciteerd Nederland! Rutte 3 wordt feit. U krijgt dus meer EU, meer immigratie, meer afluisterstaat en vooral minder inspraak en minder Nederland. De grootste leugenaars zijn weer de grootste geworden.

Mogelijke coalities zijn VVD, CDA, D66 en GroenLinks (85 zetels), VVD, CDA, D66 en PvdA (80) en VVD, CDA, D66 en ChristenUnie (76).

Nederland stemt voor de EU?

Premier Rutte heeft de anti-EU-uitdaging van Wilders afgeslagen … De Duitse bondskanselier Merkel verheugt zich op voortzetting “van de goede samenwerking als vrienden, buren en Europeanen”

Na deze verkiezing is weer same old, same old. Ja, als hardleerse bevolking zijn we kennelijk vooral afhankelijk van het buitenland voor het verbeteren van onze toekomst. Als het aan NL ligt hoeven we geen inspraak meer in ons laatste restje democratie. We hebben deze (laatste?) kans op toekomstige democratie gemist.

“een gevoelige klap voor alle anti-Europese populisten”.

Martin Schulz twittert: “Ik ben opgelucht. Maar we moeten verder voor een open en vrij Europa blijven vechten.” Hij spreekt van een afwijzing van Wilders door de Nederlandse kiezer. “Dat is een goed bericht voor Europa en voor Nederland.”

Guy Verhofstadt: “VVD veruit de grootste, D66 flink gegroeid. De pro-Europese partijen zitten in de lift. Nederland blijft een liberaal en pro-Europees bolwerk”

Voor Rutte en de -politici is deze uitslag een overwinning voor de EU.

Ook de oligarchie in Oekraïne viert feest, de marionet-PM Petro Poroshenko twittert vrolijk:

I congratulate PM @markrutte with a clear victory at the parliamentary elections. Good example for all democracies how to challenge populism

Poroshenko ziet zijn toenadering glansrijk slagen, en zijn macht en fortuin immer verder groeien. Met de grenzen reeds open, gesteund met het Oekraine-verdrag en de vele EU-miljarden, wordt Oekraïne nu spoedig een (kandidaat) -lidstaat.

Eens zien, de ‘normen en waarden’ van de VVD:

U krijgt uiteraard de regering die u verdient. Pechtold (D66) wil bijvoorbeeld wel gaan regeren met VVD en … Denk! Alles wat afgelopen weken is beloofd door politici mag u nu dus verder weer snel vergeten. Weer bedankt voor uw stem, brave burger, en tot over 4 jaar!

Rest mij u veel succes en welvaart te wensen onder Rutte 3. En dan nu, tijd voor vakantie. Tot (wellicht) een toekomstig bericht!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Mark Rutte mogelijk winnaar door fraude? Hertelling nodig?

Na de uitslagen van de EXITPOLL die gisteravond op tv bekend werden gemaakt is flinke discussie onstaan op social media. Om 21:00 uur werd de voorlopige EXITPOLL gepubliceerd en om 21:30 de definitieve EXITPOLL die nagenoeg helemaal gelijk was aan de voorlopige. Terwijl er in sommige steden zoals Nijmegen nog tot 22:25 gestemd werd vanwege de lange wachtrijen omdat de stembiljetten op waren werd op RTL4 al de definitieve EXITPOLL bekend gemaakt waaruit de VVD als grote winnaar naar boven kwam. Veel kiezers denken dat er fraude is gepleegd.

Bron : Livekijken.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De echte winnaar van 15 maart is Monsanto

Zal de astronomisch hoge schuldencreatie in de VS Trump parten gaan spelen?