in ,

Nog even over die bijstandsmoeders propaganda die 2000 Euro krijgen per maand

Hier wordt ik dus echt zeer triest van! Het is weer Pure van die Annemarie van Gaal die dus gewoon ons als Bijstandsmoeders weg zet als Luie werkelozen die gewoon niet willen werken. Bah. En ze zet ons weg als vrouwen die rijk zijn, want heb je zo'n 2000 Per Maand ben je rijk toch? Niet te geloven dit.

Dan is het natuurlijk weer pure propaganda te noemen, de Media bericht erover en zwengelt het gevoel gewoon aan. Dat wij als bijstandsmoeders dus echt heel veel krijgen iedere maand en dus niet willen werken. Dat is dan ook weer kaf op de koren voor de en en hun gedogers. Het is helaas allemaal veel te positief voorgesteld. Velen zeer vele Bijstandsmoeders krijgen dit dus echt nooit op hun rekening! Ik denk dat zeer veel bijstandsmoeders dat wel kunnen beamen ook. Ik ben tegen wil en dank aantal jaren terug werkeloos geraakt door zware rugklachten. Via WW in de gekomen, helaas. Doe er nog steeds alles aan om te willen werken. Waar ik ervaring in heb dat kan ik niet meer doen. Omscholing te duur, dus bijna onmogelijk werk te vinden en geef ondanks alles niet op.

Even een rekensom vanaf deze plaats: 832 Euro Bijstand. Zorgtoeslag: 72 Euro, Huurtoeslag 118 Euro. Andere heffingskortingen heb ik niet, omdat zoon dus al veel ouder is, namelijk 22 jaar. Is totaal dus 1022 Euro. Vaste Lasten die ik kwijt ben per maand exclusief boodschappengeld is al zoiezo 905,80 per maand. Dan moet je dus ook nog boodschappen doen. Krijg ook geld voor de boodschappen van me zoon. Dus dan ben je zo welgesteld als Mevrouw Van Gaal schetst? Dacht het toch echt niet! Triest dat zeer veel mensen dat dan weer voor waar aannemen.

Het klopt dat  ik ook vrijstellingen van gemeentelijke belastingen en ook van waterschapsbelasting. Maar dat zie je niet op je bank maandelijks toch? Ook ik krijg en huur toeslag, maar ja huurtoeslag ben je kwijt aan huur, dus heb je niets aan feitelijk, geld ook voor de zorgtoeslag.

Lees verder via Partij voor de Saamhorigheid.

 

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pangasius: de waarheid over de wondervis uit het vriesvak

Makers film Van Gogh geloven in AIVD-complot