in

Nog veel meer corona krankzinnigheden

Overheden en mainstream media zijn hysterisch bezig om de corona in leven te houden tot de volgende griep waardoor ze weer doden kunnen scoren.

CEO's van farmaceutische bedrijven verdienen nu al godsvermogens voor die nog moeten komen en waarvan wij volgens de maar moeten accepteren.

Wat er nu rondom ons gebeurt met al die opnieuw strengere coronamaatregelen heeft natuurlijk niets te maken met , maar alles met hysterische pogingen om de angst voor het virus lang genoeg levend te houden totdat ze weer een nieuwe lading griepdoden hebben.

En dat valt allemaal nog niet mee, zelfs niet bij een totaal gehypnotiseerde bevolking, want de ziekenhuizen zijn leeg en de begrafenisondernemers zijn duimen aan het draaien.

Ondertussen gaan de krankzinnigheden rondom de coronahype door en vandaag een aantal voorbeelden daarvan.

Via een lezer kregen wij een opgestuurd, waarin iemand een heel bizarre ontdekking doet. In Groot Brittannië worden coronatests beschikbaar gesteld via een bedrijf dat Ipsos MORI heet. Ipsos is een multinational, gevestigd in Parijs en is actief in minimaal 87 landen als met marktonderzoek.

In Groot Brittannië heet het bedrijf Ipsos MORI omdat het in 2005 deze onderneming overnam. MORI (Market and Opinion Research International) is in 1969 opgericht.

Echter, nu bestaat het Engelse bedrijf uit twee Latijnse woorden, namelijk Ipsos en Mori. Als je deze door Google vertaal haalt, dan krijg je: zij gaan dood. Bizar toeval of voorkennis?

Het is niet alleen Doutzen Kroes die nu onder vuur ligt vanwege de kritische vragen die zij stelde, het is nu ook Formule-1 coureur Lewis Hamilton die de wind van voren krijgt.

Lewis Hamilton krijgt geregeld de handen op elkaar vanwege zijn maatschappelijke betrokkenheid, maar lijkt het nu te hebben verbruid bij een gedeelte van zijn fans. Na een post op met betrekking tot Bill Gates krijgt de Formule 1-coureur van alle kanten kritiek.

Hamilton deelde maandagochtend via een Instagram een bericht van internetpersoonlijkheid King Bach, waarin een interview met Bill Gates werd gedeeld, met als begeleidende tekst: „Ik weet nog wanneer ik mijn eerste leugen vertelde.”

Met 18,3 miljoen volgers komt een dergelijk bericht behoorlijk hard aan, en is uiteraard niemand blij dat er eindelijk een bekend iemand Bill Gates een beetje probeert te ontmaskeren. En dan is het hilarisch om te zien wat er als reden wordt gegeven.

Hamilton, een groot promoter van Black Lives Matter, heeft maar liefst 18,3 miljoen volgers op Instagram. Velen van hen reageren vol ongeloof op het bericht van de Mercedes-rijder en wijzen hem op zijn invloed als bekend persoon. Zij vinden dat de Brit angst zaait voor een eventueel vaccin, terwijl dat juist het coronavirus uit de wereld kan helpen en herinneren hem eraan dat er momenteel geen bewijzen zijn omtrent de geruchten over de chips.

Als Bill Gates wordt ontmaskerd voor wie hij is en zijn werkelijke doelstelling, dan is daarmee ook tegelijk het vaccin ontmaskerd, want Gates = vaccin. En dan de zin: er zijn momenteel geen bewijzen voor een microchip. Misschien ….

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ieren raken uitkering kwijt als ze niet in quarantaine gaan na vakantie

Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates, België en WHO-adviseur voor de rechter