in ,

Non-Nieuws beheerst momenteel de media

Krantje al gelezen ? Ik wel ! De krantenkoppen van vandaag brengen het “nieuws”. Maar is dat wel nieuws ? Er staat iets te gebeuren want buiten de geijkte onderwerpen word er weinig toegevoegd. Zika -Virus, Vluchtelingen, de toestand in Syrië ! Binnenlands nieuws behelst meer het zuiden waar het carnaval plaatsvind. Nu dat is afgelast wegens het Nederlandse weer is er ineens weer reuring. Een stoute Poetin, Amerikaanse politiek ! De Kardashians en Paris Hilton, het overlijden van Eddy Wally  en zeker niet vergeten de nutteloze onderzoekjes uit het buitenland om te laten zien hoe we met seks dienen om te gaan. Nee geen opmerkelijk nieuws te zien in de krant.

De alternatieve nieuwssites die de geijkte onderwerpen brengen , de chemtrails, het 911 debacle en hier en daar wat astronomisch nieuws doorgezet van de NASA. Mooi die plaatjes van Pluto ! Ook hier weer geen ster te bekennen. Photoshop ? IJs-vulkanen ? Hoe moeten we dat nu weer voorstellen ? Voor wie graag op de hoogte wil blijven dient veel te lezen. Bronnen van de geijkte media hebben weinig te vertellen. Wel een hoop paniekzaaierij mbt het Zika-Virus. Een virus wat door de mug wordt overgebracht en voor “domheid ” zorgt bij borelingen. Waar of niet waar  ? Achtergrond  en commentaren zijn tegenstrijdig en erop gericht de reislust te bedwingen. Russen gaan al niet meer naar Turkije op vakantie. Europeanen laten Egypte en Marokko voor wat het is. De reislust wordt ingeperkt door bekendmakingen van exotische ziekten, boycotten en oorlog !

Wat is er aan de hand ? De demonstraties in diverse Europesche landen worden zichtbaar genegeerd, Het Europarlement is korte tijd omsingeld geworden door actievoerders uit België, Duitsland die het niet eens zijn met het TIPP verdrag. Nederland beraad zich nog maar heeft alvast getekend. We naderen het raadgevend referendum. Het landsbestuur moet een onmogelijke spagaat ondergaan. Enerzijds is het handelsverdrag al goedgekeurd door ons landje, echter de democratie is een BITCH. Als het Nee wordt kan de regering besluiten hier niets mee te doen. Als het Ja wordt dan is het bedrijfsleven en internationale gemeenschap dik tevreden.

Nu zien we dat de propaganda machine op gang komt, kosten worden gespaard om dit referendum te doen mislukken en zo op een JA uit te komen. Hel en verdoemenis is ons deel bij een NEE stem. Trainage wordt toegepast ! Minder stembureaus, minder rode potloden, geen vrijwilligers beschikbaar voor de diverse stemcommissies. Wilders is erg stil, terrorisme is even uit de media verwijderd om deze campagne te voeren. Daaraan kunnen we zien dat Wilders een afleidingsmanoeuvre is, net als de en Pegida. Waar gebeurt het ? In Nederland, en we weten allemaal Amsterdam is Nederland ! De waarheid is dat de waarheid geweld wordt aangedaan, berichtgeving behelst dat kleine stipje in Noord-Holland. Ondertussen stopt het Carnaval beneden de rivieren want er staat een beetje wind. De rokjes waaien natuurlijk te hoog op waardoor aanrandingen zouden kunnen gebeuren. Nu dat valt mee, jolijt net als andere jaren. Zuipen, feesten en beesten. Er zijn nog geen berichten dat de kroegen zijn weggeblazen. Buiten is het wat lastiger met de bouwwerken en de parades. Geen allochtonen die dit feestje verstoren ! Kortom de bangmakerij die had moeten overslaan va Duitsland naar Nederland is niet doorgegaan.

Wel vervelend voor het grote geheel, de Nederlander is natuurlijk nuchter en blijft nuchter, behoudens wat opgewonden standjes en de ras-pessimisten. De wereld draait door. De Nederlandse problemen blijven. Begrotingstekort, bezuinigingen , armoede, werkloosheid en de maatregel die aanstaande  is de Dienstplicht. Gaan we terug naar de oude tijd of worden we een toekomstige oorlog ingerommeld ?

We merken dat participatie niet langer werkt, er is onder de bevolking geen sociale cohesie meer. We zijn moe en gefrustreerd ! De burger wil een kalm leven met huisje, boompje en beestje. Jammer ! De macht-elite heeft andere plannen met ons voor. Ze creëren de problemen en brengen onrust. Hun oplossingen werken niet en behoren ook niet te werken. Momenteel zitten we midden in een koude oorlog die steeds warmer wordt. De aarde wordt opgewarmd voor een militair conflict tussen de USA en het machtsgebied van Poetin de voormalige USSR. Inzet olie van het midden-oosten ! De Petrodollar die als betaling gold wordt door diverse landen afgezworen. De Euro staat klaar om deze munteenheid te vervangen. TIPP en Petrodollar, ziet U de overeenkomst ? De Hel en verdoemenis is al aan het losbarsten, inzet poppetjes die het in Washington moeten gaan waarmaken. Brood en spelen in de USA zijn losgebarsten en ook wij de Europesche landen moeten hierin meegaan. Midden in de nacht een Donald Trump zien die met stompzinnige ideeën “campagne” aan het voeren is. Superbowl in de nacht waarbij het draait om reclame en de verheerlijking van een failliet werelddeel.

Wij hebben Maestro, een Renee Froger die volgevreten met zijn handjes zwaait en zogenaamd een dirigent imiteert. Ook wereldnieuws is “Wie is de Mol” die 1,2 miljoen kijkers trekt. Hoe stompzinnig en fantasieloos wil men het hebben ? Een Sander Dekker die cultuur / (des)informatie promoot ! ? Liever niet, we hebben commerciële zenders die zich hiermee bezighouden. 3 Netten vol staatspropaganda en USA vertier. Maar als de bom valt, dan zit er een knop op de TV ( namens Doe  Maar). Rustig slapen, dat zeggen ze van bovenaf. Ze vergeten daarbij dat ze zelf onrust zaaien om de burger in  het gareel te houden. Ik slaap rustig en maak mij geen zorgen meer. Het is de fantasiewereld van Den Haag en zijn Puppets waar we ons zorgen om moeten maken. Onze regering ? Bestaat niet langer ! Europa ? Is een natte droom van de multinationals en bedrijfsleven, gedoemd te mislukken. We zien al de tekenen van het verval. Een Brexit, Grexit en wellicht een Nexit ? Schengen ? Ook dit is in verval. Oorzaak de “informatie” over vluchtelingen die “ongecontroleerd” onze grenzen van Europa overstromen.

Het begin van het einde, begin maar vast te graven, de bommen gaan vallen. Begin met hamsteren want als Kim Kardashian zich zorgen maakt over haar dikke kont, en dat breed in de media verschijnt, dan is er reden om U zorgen te maken over het nieuws wat NIET verteld wordt. En momenteel heerst het Jet Set Volk in de media. Dus stront aan de knikker !

Lees verder bij de Bron: NU WIJ!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politie werft hondenbezitters met gratis halsbandje uit eigen zak

Minister Ard van der Steur: niets mis mee, Incassobureaus moeten stoppen met nep dagvaardingen!