in , , , , , ,

Noorwegen komt met GPS gebaseerde voyeuristische kilometerheffing

pamela430 / Pixabay

Soms is het tijd voor een on-ironische verwijzing naar  uit de beroemde handleiding 1984. Want de nieuwe plannen van de Noorse regering zijn weinig minder dan de opmaat voor een Alziende Overheid.

Kennelijk heeft de Noorse overheid nu ook een onuitsprekelijke hekel aan en het jagen op belastinggeld gaat verrassend goed samen met Spelen Met Des Burgers Privé.

Belasting heffen hoeft immers niet alleen door het tanken, autobezitters geld aftroggelen kan ook door alle auto’s uit te rusten met GPS en ze te monitoren.

Ingezonden brief op ZeroHedge:

‘The Norwegian Data Protection Authority is now arguing that GPS based taxation, for the amount of kilometers driven by car, can be done within 5-6 years! Norwegians trust the government way too much, because they believe that this system will eliminate the need for road tax, fuel tax, toll roads and reduce the cost of car insurance.

No way will the tax be reduced! GPS based taxation is a governments dream! is to stop them from issuing parking fees or speeding tickets?’

Een centrale overheidsdatabase zou nieuw zijn, maar eigenlijk is het Noorse voorstel al praktijk. Met dank aan de autoindustrie zelf.

Alles bij de bron; AutoBahn

Lees verder bij de bron: privacynieuws.nl

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/europese-filetaks-kan-gaan-zorgen-voor-een-gps-kastje-in-alle-voertuigen-gecontroleerd-door-private-bedrijven/


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NWO Exposed
2 jaren geleden

De ultieme droom van de Nieuwe Wereld Orde is om zo veel mogelijk data van iedereen binnen te halen. Zo’n beetje als de Stasi in Oost Duitsland doet. Men weet nog niet wat te doen met de dat maar men wil gewoon die data hebben.
Uiteraard moet al die dat via 5G worden verstuurd en er zijn weer grote en dure computersystemen nodig. Door de burgers betaald natuurlijk. Verder gaat dit tegen alle privacy regels in.
De overheid is kennelijk vergeten wat haar primaire taak is namelijk de belangen van de burgers behartigen. NIet die van een krankzinnige elite met hele vreemde ideeen over de inrichting van de maatschappij.

10 landen blokkeren EU-wettekst over linkbelasting en uploadfilter

Nederland wordt steeds afhankelijker van import-energie