in ,

NPO maakt heel Nederland bang voor corona, maar houdt zelf illegale borrels

Dat allemaal van jouw zuurverdiende belastingcentjes

sheeple tv2 e1556030846331

Zaterdagavond sprak FVD-voorman Thierry Baudet in de nieuwe show ‘Het Forum’ met Fajah Lourens over vrijheid, de media en corona.

In het programma deed Lourens een boekje open over de NPO.

Toen ze onlangs te gast was bij Op1 zei ze dat ze het goed vond dat Trump geen oorlog had gevoerd in de tijd dat hij er zat. “Dat werd me niet in dank afgenomen.

Presentator Jort Kelder zei wel na afloop: ik ben het helemaal met je eens, maar ik kan dat niet zeggen want dan word ik op mijn vingers getikt.

“En vervolgens werd er nog een illegale borrel gehouden na afloop. Maar dan heb je wel een uur van tevoren heel Nederland bang zitten maken en dan zit je zelf een borrel te doen.”

Kelder onthulde eind vorig jaar aan tafel bij De Nieuwe Wereld dat hij bij Op1 moest praten over meer besmettingen, terwijl er minder mensen in de ziekenhuizen lagen. “Ze pakken dat ene feit wat makkelijk in de paniek past en over de rest gaan we het nu even niet hebben.” Hij zei dat de coronacrisis ‘zwaar wordt opgeblazen’.

Omdat iedereen bang is voor zijn salaris, zijn eigen hachje of als complotwappie ….

Lees verder bij de bron: Sott.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e7dc474e50ac14ea898675c6203f78083edbe25b547949712e78 640 faillissement

Great Reset: Aantal Nederlandse faillissementen stijgt dit jaar met 44 procent

bananenrepubliek2

Iedereen wil stimulering encryptie, behalve één minister: onze eigen Grapperhaus