NPO na oudejaarsconference nu ook met ramadanconference

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. NL overheid is compleet de weg kwijt schreef:

  Kosten noch moeite worden gespaard om “onze betaalde gasten” het naar de zin te maken ….
  De Afrikaanse / Moslim gelukzoeker (nee, geen vluchteling) wordt ontvangen alsof NL een groot geluk ten deel is gevallen …. Woningen worden onmiddellijk ter beschikking gesteld – zelfs ten koste van de eigen bevolking die jaren op een eigen woning wacht. In de al veel te dicht bevolkte steden waar je niet kunt parkeren kan plotseling een bedrijfspand of een school worden omgebouwd naar 10 woningen. Dat de stad onleefbaar wordt deert de overheid van geen meter. Het meest stekend is dat de burgers in NL ook nog eens mogen opdraaien voor de kosten.

  Uitkeringen: geen enkel probleem (moet je eens proberen als je NLer bent ..). Moskee: geen probleem, we passen gewoon bestemmingsplan aan. Halal vlees: geen probleem, we bouwen onze installaties wel even om en dan moeten onze eigen slachterijen ook maar halal slachten…. Geen varkensvlees: dan eten wij zelf ook wel geen varkensvlees. Sharia : geen probleem. En de rij aanpassingen is eindeloos. Zelfs onze eigen een Zwarte Piet en de traditionele Negerzoen moesten weg … Een traditie van eeuwen.
  Het is om kotsmisselijk van te worden …

  En met de dag wordt de kloof tussen de NL regering en de burger groter.
  De regering denkt PVV en FVD nog aan de kant te kunnen schuiven, maar dat wordt wel vreemd als ze straks meer dan 50 % van de stemmen hebben ….

Heb jij er iets over te zeggen?