in

NPO wil meer geld van kabelaars=burgers

Weet u, heb me altijd al afgevraagd of het verbergen van de omroep bijdrage in de belastingheffing, juridisch wel in de haak is.. Je wordt op die manier verplicht abonnee gemaakt met een onopzegbaar “abonnement”.

Pure dwingelandij als u het mij vraagt. Nu wil de NPO de kabelboeren meer laten betalen. Dus krijgen alle kijkers linksom of rechtsom een nieuwe rekening gepresenteerd. Betalen ze dubbel voor een partijtje televisie bagger waar de honden geen brood van lusten.

Die lui daar krijgen bijna 1 miljard euro ! Als daar 60 miljoen vanaf gaat houden ze nog altijd 940 miljoen van de belastingbetaler afgeperste euries over !!

Advertentie inkomsten lopen sterk terug. Tja, adverteerders adverteren dáár waar ze hun doelgroep kunnen bereiken. En als de gewone, keurig nette Nederlander steeds vaker walgend wegzapt van de SStaatsomroep, dan zullen de adverteerders volgen.

Via verminderde advertentie inkomsten gaat de publieke omroep nu de prijs betalen voor het negeren van de wens van de meerderheid van de bevolking om feitelijke en neutrale berichtgeving in plaats van het bijna uitsluitend een stem geven aan de ontwrichtende Soros-adepten, die dag in dag uit de weldenkende Nederlanders lastig vallen en beledigen. Nu proberen om de weggerende nog een keer te laten betalen..? Ik daggut niet !

Wil je weten hoe een gebeurtenis echt plaats had, dan kijk je op het . Daar is (nog) geen . Daar is geen voor het partijkartel en verwante NGO's zoals op de gelijkgeschakelde media, waar slechts 1 gelijkgeschakelde en politiek-correcte mening toegestaan wordt, waarmee de publieke discussie kapot en de democratie een dode letter gemaakt wordt.

Dit geldt voor alle belangrijke onderwerpen, van tot en van Zwarte Piet tot Europese Unie.
Er is op het internet zoveel interessants te vinden, een onuitputtelijke bron van informatie.

Lees ook eens verder bij de bron: NPO wil meer geld van kabelaars=burgers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Amnesty: Shell was betrokken bij moorden, martelingen en dorpsverbrandingen in Nigeria in jaren 90

Het “gave” Nederland ook groot in onlinedrugshandel binnen EU