in , , ,

NSA en AIVD tappen samen NL internet backbone af

01f111e3406752452135babf 640 privacy11

Internet gaat door een lijntje, en met maar een select paar knooppunten is het decentrale netwerk toch behoorlijk gecentraliseerd. En ook wordt dus het internetverkeer verhoudingsgewijs vrij gemakkelijk systematisch afgetapt, opgeslagen en geanalyseerd.De AIVD en NSA werken samen om in Nederland al het internet verkeer af te tappen.

Tja, in de categorie van ‘dat wisten we eigenlijk al’… De Nederlandse overheid helpt de Amerikaanse geheime inlichtingendienst NSA met het afluisteren van het Nederlandse volk, en internet en telefonie via de Nederlandse knooppunten en ether, om toegang te krijgen tot de techniek en de informatie om zelf totalitair de Nederlanders mee af te luisteren. Internet blijkt één groot afluister-mechanisme van de overheid. 1984 krijgt weer gelijk.

Nergens ter wereld kunt u nog een privé-gesprek voeren

Alles wat u doet met (of in de buurt van) uw telefoons en uw computers, *alles* gaat direct de database van de AIVD en NSA in. Om later weer gebruikt te worden tegen u. Althans, dat moeten we geloven op basis van berichten van de AIVD, NSA en Snowden.

Wat is de overheid toch geweldig, niet? En denk maar niet dat Plasschaert (Defensie) en Plasterk (BiZa) hier iets aan gaan veranderen, Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8070520589 2a862e2286 samenleving1

De Nederlandse samenleving wordt getransformeerd door de EU

3977268926 b3b936a0f8 huis bouwen1

De doofpot wint het van de transparantie