in ,

Nu ook waterkanonnen? Op1-presentatrice Talitha Muusse roept op om naar Den Haag te komen na Omtzigt-gate

Op1-presentatrice Talitha Muusse is het vertrouwen in de na Omtzigt-gate volledig kwijt en gaat dit vanmiddag kenbaar maken in .

Op Twitter roept ze haar ruim 11.000 volgers op om naar Het Plein te komen om daar ‘fysiek na te praten over deze ontwikkelingen in onze democratie'.

Muusse benadrukt dat het absoluut niet de bedoeling is om geweld te gebruiken.

De ontstond nadat er een zinnetje in het uitgelekte formatiedocument werd uitgelicht: ‘Positie Omtzigt, functie elders', dat suggereerde dat er in de formatie was gesproken over het wegwerken van een kritische .

Alle betrokkenen ontkenden keihard te weten waar dat over ging. Ook Rutte. ,,Wij hebben het in onze gesprekken niet gehad over Pieter Omtzigt'', zei hij letterlijk.

Dat bleek dus niet waar, bekende hij gisteren. ,,Maar ik heb niet gelogen'', hield hij zijn collega-lijsttrekkers voor. Hij was vergeten dat de persoon Omtzigt wel degelijk voorbij ….

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WHO dringt aan op internationaal pandemisch verdrag – een nieuwe springplank naar de wereldregering

Money Bank Note Currency Euro  - peter-facebook / Pixabay

Europa stevent door corona maatregelen op voedselcrisis en torenhoge prijzen af