in

Nutteloos vaccin: 38 volledig gevaccineerde mensen testen positief op COVID-19

Vaccine Healing Medical Virus  - geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

Elke “betrouwbare” stem in de marketing campagne heeft toegegeven dat de experimentele injecties de verspreiding van Covid-19 niet stoppen. Ondertussen promoten gezondheidsautoriteiten voortdurend de producten van hun belanghebbenden.

Men zegt dat experimentele mRNA en virale vector injecties “voorkomen dat je ziek wordt” van Covid-19. Maar de injecties maken je niet immuun of voorkomen verspreiding.

Dus, wat is het nut van deze injecties? Verschillende inwoners van Florida stellen zich nu deze vraag.

Volgens het nieuwsorgaan Clickorlando zijn er tenminste 38 inwoners van Florida positief getest op Covid-19, weken na hun tweede experimentele inentingen. Lake County meldt 26 van zulke gevallen. Sumter County en Volusia County melden elk zes van zulke gevallen.

De marketing term voor deze gebeurtenissen is “doorbraakgevallen”.

Hanna Rewerts, een fysiotherapeute in Orlando, kreeg haar eerste mRNA-injectie in december. Ze kreeg de tweede dosis in januari. Rewerts testte vorige week positief op Covid-19. “Ik was geschokt”, vertelt ze de verslaggever.

Ambtenaren van het Ministerie van van Florida geven de schuld aan “Covid-19 varianten” voor de infectie. Maar Rewerts lijkt zich waarheden te realiseren die haar eerder waren ontgaan, opzettelijk of anderszins. Ze zei dat drie volledig gevaccineerde familieleden …

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Puzzle Healing Medical  - geralt / Pixabay

Enorme hoeveelheid vaccinatie doden in EU

Flink geld verdienen: Rusland komt met eerste coronavaccin voor dieren