in ,

Obama’s laatste prestatie: VS voor het eerst in lijst landen met christenvervolgingen

Terwijl de verhuiswagens deze week al bij het Witte Huis werden gesignaleerd, klopte zichzelf in diverse toespraken voortdurend op de borst over wat hij in 8 jaar allemaal heeft bereikt. Deze week kreeg hij daarvoor de Medal of Distinguished Public Service opgespeld.

Nadat hij tijdens zijn regeerperiode de halve wereld in enorme chaos stortte en als Nobelprijs voor de Vrede winnaar verantwoordelijk werd voor zo’n 1 miljoen doden, leverde hij het afgelopen jaar nog een andere ‘unieke’ prestatie: de staan voor de eerste keer ooit op de ICC lijst van ‘Wall of Shame’ landen met christenvervolgingen.

International Christian Concern (ICC) wijst er op dat de vervolging van christenen in Amerika weliswaar lang zo erg niet is als in landen zoals Irak, Syrië en , maar dat de VS toch voor de eerste keer op de lijst werd gezet omdat christenen in het hele land dagelijks en publiekelijk te maken krijgen met groeiende verachting en zelfs militante haat, die in steeds meer anti-christelijke wetten wordt vastgelegd en gelegaliseerd.

Onverdraagzaam, racistisch, seksistisch, bekrompen

De linkse massamedia in de VS vallen voortdurend het christendom en christenen aan, die vrijwel zonder uitzondering als onverdraagzame, racistische, seksistische en bekrompen mensen worden afgeschilderd. Dat heeft inmiddels ook tot letterlijke fysieke aanvallen op christenen geleid.

Volgens het First Liberty Institute, de grootste gerechtelijke organisatie die zich uitsluitend bezighoudt met de (on)vrijheid van religie, is het aantal aanvallen op gelovigen van diverse religies tussen 2012 en 2015 verdubbeld. Dat zou verband houden met het feit dat het aantal ongelovigen in Amerika inmiddels een kwart van de bevolking bedraagt.

‘Gelijke behandeling’ misbruikt om christenen monddood te maken

Anti-christelijke organisaties zijn er de afgelopen jaren in geslaagd om onder het mom van ‘gelijke behandeling’ via de rechtbanken het christelijke gedachtengoed in te perken en christenen het zwijgen op te leggen. In wat een duidelijke verdraaiing van de Grondwet wordt genoemd, worden christenen voortdurend beschuldigd van ‘intolerantie’ en ‘discriminatie’ vanwege hun geloof.

Het Eerste Amendement van de Amerikaanse Grondwet garandeert burgers juist vrijheid van religie, en niet vrijheid om niet met religie te worden geconfronteerd, zoals deze seculiere organisaties –veelal met succes- in de rechtbanken beweren. Het christendom wordt op deze wijze stap voor stap uit het openbare leven verbannen, en mag alleen nog thuis en in de kerk vrijelijk worden geuit. Op scholen, universiteiten en op het werk worden uitingen van het christelijke geloof –of dat nu een Bijbel lezen is tijdens de pauze of het dragen van een kruisje- steeds minder getolereerd.

Gevestigde orde Amerika en Europa vervangt christendom door islam

Overigens geldt sinds het aantreden van Obama voor de islam precies het omgekeerde. Op TV worden de eerste publieke uitingen van de islam, zoals presentatoren of verslaggevers die hoofddoekjes dragen, door de gevestigde orde geroemd omdat dit zo’n goed teken van ‘diversiteit’ zou zijn.

Het ICC erkent dat de christenvervolgingen in de VS nog steeds niets zijn vergeleken bij die in Afrika en Azië, maar noemt de ontwikkelingen toch ‘extreem zorgwekkend’, vooral omdat de VS ooit bekend stond als hèt land van vrijheid, ook van religie.

In Europa zijn al jaren dezelfde ontwikkelingen zichtbaar; ook hier wordt het christendom met behulp van de links-liberale establishment uit het publieke leven geweerd, en vervangen door islam.

Als kerken en christenen hier nog enkele jaren vanwege politieke correctheid willens en wetens blind voor willen blijven, dan zullen ze op een dag wakker worden in een land met Noord Afrikaanse en Arabische toestanden. In Duitsland, Zweden, Frankrijk en Italië zijn de eerste tekenen daarvan inmiddels zichtbaar. De massale van miljoenen moslims en de onlosmakelijk daaraan verbonden snelle islamisering van onze samenleving kan namelijk onmogelijk zonder gevolgen blijven.

Obama gaf het ‘goede voorbeeld’

Als u denkt dat dit alles niets met president Obama te maken heeft, doen wij hieronder een kleine greep uit een groot aantal uitspraken en gebeurtenissen waarin hij op opzichtige wijze zijn minachting voor het christendom en/of zijn loyaliteit aan zijn ware ideologie, de islam, toonde:

2016:
21-06: Obama laat ‘islam’, ‘ISIS’ en ‘Allah’ uit telefoontje terrorist Orlando schrappen (/ President stelde al tal van radicale moslims als adviseurs aan – ‘Obama gehoorzaamt de ’: Massale volkswoede in VS over Obama’s zoveelste schoonpraterij islamitische terreuraanslag)
16-06: (/Krankzinnig: ‘Links-liberaal’ geeft conservatieve christenen de schuld van islamitische aanslag op homoclub)
26-05 (/ Proxy leger van Obama, Erdogan en Saudi’s roeit christendom Midden Oosten uit)
04-02: Twee toespraken: Obama liet Jezus bedekken, maar laat Allah prominent in beeld

2015:
21-02: Obama: ‘Islam cruciaal bij ontstaan Amerika’ – inderdaad, in handel in slaven
19-02: Obama vindt dat wereld begrip moet hebben voor ISIS
06-02: Obama schokt Amerikanen, nodigt voor nationaal gebed moslim jihadist uit

2014:
15-11: Nieuw Amerikaans parlement buigt hoofd voor Allah tijdens gebed imam
17-10: ‘Obama laat ISIS winnen vanwege islamitische Armageddon profetie’

2013:
02-12: Deal met Iran: Vervult Obama islamitische profetie over wegbereider Mahdi?
15-11: Oud studiegenoot: Obama wil VS en christelijk Amerika van binnenuit vernietigen
03-09: Egyptische krant: Obama is volwaardig lid van Moslim Broederschap
04-05: Islamitische Holocaust komt dankzij Obama steeds dichterbij
12-01: Egyptisch magazine bevestigt infiltratie Moslim Broederschap Witte Huis

2012:
14-10: Simon Wiesenthal Center: Obama moet banden met Moslim Broederschap verbreken
11-10: Islam experts: Obama draagt al 30 jaar ring met tekst ‘Er is geen god dan Allah’
18-08: ‘Obama heeft drie leden Moslim Broederschap in Witte Huis’

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beveiliging? Reis in duigen door kafkaësk paspoortdrama op Schiphol, helaas geen incident

Migranten Zweden gedesillusioneerd en gefrustreerd: “Jullie hebben ons leven geruïneerd”