in , , , ,

Oei, dit wordt spannend! Franse politievakbond kondigt staking voor onbepaalde duur aan: “uit solidariteit met de Gele Hesjes”

De politievakbond VIGI kondigt een eeuwigdurende staking aan vanaf 8 december en verklaart zich solidair met de strijd van de Gele Hestjes. Voor zaterdag 8 december is een nieuwe “nationale mobilisatie” van Gele Vestjes gepland.

De VIGI(politievakbond) heeft een staking van onbepaalde duur aangekondigd op zaterdag 8 december, de dag van de volgende landelijke mobilisatie van de hun aankondiging:

Het wordt tijd om ons te organiseren en solidariteit te tonen met de Gele Hesjes, voor het welzijn van ons allen. Wij maken ons zorgen, omdat wij deel zijn van het volk. Het is niet onze bedoeling om aan het einde van de maand de touwtjes nog net aan elkaar te kunnen vastknopen en zeker niet de bedoeling om de tapijten in het Élysée-paleis voor € 300.000,- te vervangen”, aldus de officiële verklaring van de politievakbond.

“Het personeel van alle nationale politie eenheden wordt uitgeput door een opeenstapeling van meer dan 25 miljoen overuren.” verklaart ook Alexandre Langlois, secretaris-generaal van VIGI, in een brief aan de Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner.

De vakbond vreest zelfs sterfgevallen onder politieagenten in de verloop van de protesten:

Onze stem zullen we volgende zaterdag 8 december 2018 opnieuw gebruiken om het leven van de politieagenten te sparen en de regering de baas te blijven. We weten dat er gewonden zullen vallen en we zijn bang dat deze keer ook doden zullen vallen onder ons, vanwege het onvermogen van leiderschap.

Lees verder bij de bron: RT Duitsland

Maar hé, wat zou het handig zijn om nu een “-leger op te gaan tuigen”. Die bestaat overigens al een paar jaar maar daar kom ik later nog op terug, op dit moment zit ik nog op foto’s te wachten ter bewijs dat we voorgelogen worden.

https://youtu.be/XE9j7UdCEOo

Radicale islamieten misbruiken de demonstraties, moslimbroeders in gele hesjes: “Arabische Lente” nu ook in Frankrijk?

Is de Gele Hesjes revolutie gekaapt door de elite en media om orde uit chaos te creëren?


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Radicale islamieten misbruiken de demonstraties, moslimbroeders in gele hesjes: “Arabische Lente” nu ook in Frankrijk?

Het is over en sluiten met het online bestellen van illegaal vuurwerk bij de buitenlandse Bombashop, UltrasShop, Pyrofans en Psychoeffect