in

Oeps: ‘Mensen realiseren niet dat ze coronasteun terug moeten betalen’

De enorme steunpaketten, zowel op nationaal als EU-niveau, zijn leningen moeten op den duur worden terugbetaald.

Het gaat om duizelingwekkende bedragen die in een vloek een zucht over tafel gaan, waardoor mensen zich onvoldoende realiseren om hoeveel het gaat, dus om hoeveel schuld.

Green Deal

De honderden miljarden vliegen in het rond, ook als het gaat om de omvorming van de economie van de Europese Unie tot een ‘groen’ model. De kosten van deze Green Deal worden geraamd op meer dan een biljoen euro.

Deze week presenteerde de vice-president van de Frans Timmermans de landbouwparagraaf ‘Farm to Fork’: een complete herordening van de landbouwsector naar wat dan heet een ‘duurzaam’ model.

Bij de presentatie van de plannen merkte Timmermans op dat het belangrijk is om “niet terug te vallen op oude economische gewoontes niet een extra last op de schouders van onze kinderen te leggen, en extra uitgaven te doen in een economie waar onze kinderen niets aan hebben”.

Opiniemaker …..

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ziekenhuis in Californië meldt meer zelfmoorden dan corona-doden door alle corona-beperkingen

Hartstichting: ‘mensen met corona mag je NIET reanimeren’