in

Oh joy: EU gaat Russische desinformatie keihard aanpakken met propaganda

De Russische aanvallen op de Syrische terroristen verloopt volgens de Westerse media niet altijd succesvol want er worden talrijke burgerziekenhuizen geraakt in .

Zo zouden de Russen tenminste zes ziekenhuizen hebben plat gebombardeerd waarvan er vijf nu blijken niet te bestaan en de zesde staat er nog gewoon.

De gaat de Russische leugens keihard aanpakken. Het moet maar eens afgelopen zijn met al die desinformatie die door het Kremlin wordt verspreid.

De Europese Unie gaat zoveel mogelijk voorbeelden geven van opzettelijk misleidende informatie die Russische mediakanalen naar buiten brengen.

Doel is het Europese publiek te laten zien dat Russische ”desinformatieaanvallen” aan de orde van de dag zijn.

Het gaat om een breed probleem, staat op de website van de ambassade van de in Oekraïne. De zogeheten Disinformation Review wordt wekelijks gepubliceerd en wordt samengesteld door een onlangs opgerichte Europese taskforce.

De bundeling moet het mogelijk maken sneller te reageren op misleidende informatie en daar in de toekomst op voorbereid te zijn.

Een van de berichten die in de eerste editie worden ontzenuwd gaat over een Russisch artikel waarin het Nederlandse rapport over de boven Oekraïne neergehaalde vlucht MH17 een ”mythe” wordt genoemd.

Men maakt zich klaarblijkelijk toch wel zorgen over dat de gevoelige hersentjes van de oh zo goed programmeerbare Westerse burgers worden vervuild met Russische desinformatie.

Wanneer het namelijk op programmeren aankomt, kan het Westen dat heel goed zelf af en heeft geen Russische of andere invloeden nodig om de hele zaak te vertroebelen met de waarheid.

Stel je voor zeg.

Als er gelogen moet worden dan zijn de Westerse media heel goed in staat dat zelf te doen. Zoals de berichten de afgelopen week dat de Russen in Syrië zo’n zes burgerziekenhuizen zouden hebben gebombardeerd.

Naar nu blijkt bestaan vijf van de zes ziekenhuizen die door Rusland gebombardeerd zouden zijn niet en staat het enige ziekenhuis dat wel bestaat, nog gewoon overeind.

Het Russische Ministerie van Defensie heeft dan ook niet al te aardig gereageerd op die onzinberichten in de pers. Zo zei Majoor Generaal Konoshenkov:

“Ik zou u er aan willen herinneren dat een aantal leidende Westerse media een week geleden kwamen met berichten afkomstig van de in Amerika gevestigde Syrian American Medical Society die Rusland ervan beschuldigden ziekenhuizen te hebben gebombardeerd in al-Ees, al-Hader, Khan Tuman, Sarmin, Latamna en al-Zirba”.

“Al deze berichten werden door de media verspreid zonder enig bewijs”.

“Wij hebben de informatie nagetrokken. Naar blijkt is er alleen een ziekenhuis in Sarmin en geen in al-Ees, al-Hader, Khan Tuma, Latamna en al-Zirba”.

Het ministerie verstrekte vervolgens de hiernavolgende foto van het ziekenhuis in Sarmin waarop duidelijk is te zien dat het er nog gewoon staat.
westerse propaganda

Maar gelukkig komt er nu een Disinformation Review taskforce in Oekraïne (wie betaalt dat?). Een waarheidscentrum in Kiev is net zo geloofwaardig als Al Gore die verkondigt dat de wereld ten onder zal gaan aan (niet bestaande) opwarming van de aarde.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

Photo by Alan Cleaver


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
5 jaren geleden

Voor u begint met deze verwisseling van feiten- lees u dan eerst dit
……………………………………………………………………………………………………………………
De huidige machthebber- de Rijke Elite – de militaire en economische -De Top van de Banken en Top uit het bedrijfsleven -deze machthebber wil niet -dat jij een “vrije wil” bezit. Kiezen dat is machts-bezit. Hun macht is totale [vooral] digitale controle over u.
De kracht van de machthebber zit vnl. in het internet [Paard van Troje]. Hoe meer de politiek burgers verplicht daar gebruik van te maken -hoe meer de burger zijn eigen macht [en vrije wil] -uit handen geeft. Drogredenen zijn o.a. het milieu besparen. U hebt totaal geen vrije keuze meer -wat een fundamenteel mensenrecht is. Ook maakt de machthebber de openbare ruimte opzettelijk onveilig. Hier werkt immers ook het “verdienmodel”. Voorts wordt de media als onrustverspreider ingezet -met vooral veel geweld op de TV. Als je de opgelegde verplichtingen niet nakomt wordt de verantwoordelijke boos. Inmiddels lopen we alle in de ganzenmars -en zijn inert geworden. We zijn dus opnieuw bezet.

Belangrijkste regel. “Ik heb niets te verbergen !!”
Ik heb ook niets te verbergen maar ik ben wel degelijk gesteld op mijn privacy. Omdat ik niets te verbergen heb, is het krankzinnig -en onnodig om mij 24 uur te bespioneren.De burger heeft zich “digitaal volledig in het pak laten rijgen” -de drogredenering hier was -dat het voor [uw] eigen veiligheid is ! Een Schijnveiligheid dus. Zo kan de machthebber digitaal uw denkwijze beïnvloeden -en heeft totale controle [alle neuzen één kant op]. Door onveiligheid in de openbare ruimte te creeren -hebt u uw “vrijheid en privacy” opgegeven. Churchil waarschuwde hier reeds voor. En 9/11 was een administratieve tevens Geopolitieke coup door banken in gang gezet, U bent als burger na 9/11 voor altijd een verdachte. Het verdwijnen van de onschuldaanname. Formeel hebt u nog wel rechten – maar praktisch vrijwel niets meer. De Rechter is louter en alleen een formaliteit. De Rechter is er alleen voor de economisch sterken. Van rechtssoevereiniteit naar staatssoevereiniteit nu. Men schuift u ook gewoon wat in de schoenen. Omdat u daar [toevallig] liep. De machthebber kende u al een tijdje. En als een niet Westerse inwoner kom je eerder in aanmerking als potentieel verdachte/ doel.Een negatief profiel [profilering] is er snel van je gemaakt “inclusief drogreden voor de media, mocht er iets mis gaan. Is toch niet te weerleggen. En omdat het de machthebber [toen] goed uitkwam [zie ook Londen- Madrid -Bali & Bosten]. Zo houdt de machthebber angst vervreemding en onderlinge verdeeldheid in stand. De buitenstaander krijgt zo minder kans als deze al wat durft. Als gevolg van externe onrust word nieuwe Veiligheids-Wetgeving gemaakt. Omdat de maatschappij een stapje hoger gaat in het stresscircuit [Markt en 24 uurs economie] -heeft die gestreste burger ook eerder last van zijn omgeving -zoals [schoolpleinen en Buren].Geen moment krijgt u rust -waardoor er vreemde signalen naar onze hersenen worden gestuurd. We worden ontvankelijker. Agressie wordt geboren -maar ook overtredingen. Voorts wordt u zomaar wat [vermeend misbruik] in de schoenen geschoven. Een massa-mediahype. U wordt agv. deze stress eerder in de gaten gehouden. Machtsspelletjes -en “schending van uw persoonlijke vrijheid” komen elkaar regelmatig tegen. U bent uw Burgerrechten al een tijdje kwijt -in deze zgn. Democratie en Rechtstaat. Dit politieke beleid heeft tot doel -het consolideren van de macht -en burgers tot een [willoos] economisch doel maken [uw enige recht = alleen consumeren]. En iedere tegenstander [hiervan] vroegtijdig opsporen -en de mond snoeren [zie Spanje]! Daarom is uw “vrije wil” voor machthebbers een erg groot gevaar. Privacy is een hoog goed, Wat je met alle macht en kracht moet beschermen. Ook buitenwettelijke regels dien je gebruiken. Kijk uit voor het Cbp*. Die zit in dezelfde rol als de Cie Dessens -in het onderzoek over de AIVD/ NSA = Onderdeel macht. AIVD is de bodyguard van de macht. Binnen de AIVD bevindt zich de vrije hand O&I genoemd [crisis org.]

De Oplossing tegen willekeur hebben we dus in ‘eigen hand’. En moeten “Massaal” criminele staten -zgn. friends niet langer volgen

* Cbp- College Bescherming Persoonsgegevens. Immers de Baas Cbp [mr. J.Kohnstamm] zit ook in de Eu [Centrum v.d. Macht]. Het Cbp [nu] kan je vergelijken met de Joodse Raad uit WOII -in Amsterdam.
Reacties zijn er volop in de media, maar veel daarvan lijken in grote getale afkomstig te zijn van door de staat ingehuurde personen [debunkers].
–Ga je e-mail encrypted versturen -en met encryptie bescherm je. je harde schijven van je computer en overige zaken via TOR. Dan verdenken ze mij -of ons maar.

Er ontstaan overal opstanden -met name in het MO -dit is geen toeval -na 1989 [val van de muur]. Nu ook in Oekraïne “een voet tussen de deur via een [chantage] aanslag [de Nederlandse 9/11 -was 17 juli] -& Venezuela -N.Korea & Rusland volgen! Bij de grote oliebronnen in de wereld zie je opstanden & oorlog ontstaan. Geopolitiek. Een klein land [Israël] wordt daarom zwaar overbewapend door de VS.-om de energiebronnen van het Westen te beschermen. Ons wordt verteld dat de bevolking in het MO. Zelf in opstand kwam. Welnee. Deze burgeropstanden zijn gedirigeerd en georkestreerd van binnenuit. Had de CIA al ervaring mee in Zuid Amerika -en Zuid Oost Azië – zie Vietnam etc. Bewust een mensenstroom in gang zetten tbv. de Economie.Voorts is ons een kunstmatige crisis aangepraat -wat door banken in gang is gezet -voor een hoger economisch doel. Het doel is één economisch Markt en verdien-model “volgens Friedman -met als gevolg grote sociale onrust. En Moslims waren de zondebokken

Voorts :Je moet toch wel erg bijziend zijn -als je niet ziet dat in Nederland -de infrastructuur voor een politiestaat is gelegd -er een enorme tweedeling ontstaat. Met name in de zorg -onder de drogredenering “onkosten rijzen de pan uit”. In Nederland zijn onnodig veel Camera’s geplaatst & oversbeveiliging [beveiligingsindustrie €]. Daarom neemt in Nederland de criminaliteit juist toe. Allemaal begonnen -na 9/ 11-wat ze -[de banken en hun CEO’s] -zelf hebben veroorzaakt. Voor een hoger economische doel werden deze aanslagen [door criminelen] in opdracht van de Elite uitgevoerd. Daar heeft de politieke Elite een stel criminelen voor in gehuurd en betaald. Terreur [aanslagen] berust op het L.H.Oswald effect [moord Kennedy =1963] –het bewijs “de dader[s] worden vrijwel direkt na de aanslag ook af geschoten of aan ons verteld [Jack Rubby]. En 9/ 11 heeft de machthebber zelf veroorzaakt [Londen -Madrid & Bali volgden] -en Moslims kregen overal de schuld van het [Pearl Harbor effect]. De media werd ingezet om mensen te kwetsen -te schofferen -te beledigen. Na de val van de muur/ USSR was dit opgesteld in 1997 -door de zionisten-Club PNAC -AIPAC en AEI [zie google]. De media voerde dit schouwspel op en maakte de burger angstig. En de papengaaienburger deed de rest wel [Selffulfilling prophecy]. Is toch niet te controleren -of te weerleggen. Alles met maar één doel = EEN-wording van Europa -dat kost smakken geld. En één economisch [MARKT] systeem en één groot Neoliberaal maatschappijmodel. Afschaffen van de samenleving en daarmee ook solidariteit -en begin van een verdienmodel. In Europa gold vanaf 1945 het Rijnlandse economisch systeem = [overleg + Samenleving]. Er moest daarvoor “een groot” economisch “verdienmodel komen -tegen de rest van de wereld [Rusland – China en India]. Daarom is ons deze crisis door de hoge Elite als een “kunstmatige crisis” -door zionistische banken in gang gezet. Deze NEP-crisis [drogredenen] dient als dekmantel -om de economieën van de VS + Eu aan elkaar te smeden = grootste economisch blok in de wereld. Ook de Totale maatschappelijke hervorming was onder Angst gemakkelijk door te voeren. Onder Angst laten mensen immers alles toe. lEn de Eu-eenwording kost min. 40 jaar.-en loopt via -[HUN eigen media] ‘-dat zijn Reuters en AP -[zijn handlangers van de macht]. O ja : A.Q. ’is een verzonnen organisatie. Dat zijn plaatselijke bestaande opstanden -die men in de Westerse media [Reuters] A.Q -of een aftakking daarvan noemt. A.Q is een uitvinding van de PNAC [NSA/ CIA]. En Osama Bin Laden is bewezen een oud medewerker van de CIA ten tijde van de USSR. welke een jaarinkomen van $800 miljoen ontving. Burgers nemen uit angst alles voor waarheid aan van hun overheid. Je kan als burger de waarheid toch niet achterhalen. Alles blijft binnenskamers [binnen eigen land -nu de Eu dus]. En van een verzonnen vijand -A.Q. -kan je nooit winnen. Het sociale/ humane deel is door de machthebber uit dit “nieuwe” maatschappijmodel weg gesneden. Blijft ‘over” een groot “verdienmodel” naar het voorbeeld van de joodse econoom Milton Friedman en F.v. Hayek. Als je achterblijft -of een economisch onbelangrijk persoon bent -schiet men je af. Wel iets humaner dan -zo’n 73 jaar eerder. Het zijn weer dezelfde figuren als voorheen in de jaren ’30. Ze hebben niets geleerd. Zie onder PNAC JDreport -AEI en AIPAC -met opvallende namen. Politieke schurken en Maffialeden uit het bedrijfsleven hebben de middelen & macht verdeeld en de burger monddood gemaakt. ‘Deze zorgen er ook voor dat we niet meer mogen of kunnen samenwerken -door bv. Flexcontracten. Samen is voor die machthebber een groot gevaar. De machthebber is naar voor één ding bang “De Massa” -is het slimste wapen. Het principe heers en verdeel maakt de kans groot dat burgers elkaar niet meer vertrouwen. Communicatiemiddelen = zoals phones [als chantagemiddel] zijn daar een onderdeel van Een gedigitaliseerde wereld is het verlies van uw “vrije wil”. Inmiddels bent u [opnieuw] geheel ge muilkorfd en loopt u in de ganzenmars

Vanuit eigen ‘bewustzijn -en zijn individuele vrije wil ‘staat het de mens vrij het goede te doen -en het kwade te willen. Is nu aangetast
Literatuur : “The brave New World”. En “Botsende Culturen”. En lees de boeken van Andreas von Bulow [oud politicus]
Citaat : Bankiers doen „Gods werk” Uitspraak door de CEO van de invloedrijkste bank in de wereld ‘Goldman Sachs’ -de heer “Lloyd Blankfein”

Onze maatschappij : Als je je vijand niet meer herkent, ren je binnenkort achter je eigen staart aan. Onwetenden zijn onze vijanden.

Richard Groen
5 jaren geleden

Ook. (gemakshalve) onwetenden; dan heb je nog hele volksstammen onverschilligen, weg kijkers, ‘mijn naam is haas’ volksverlakkers, alsmede sadistische neo-cons/-liberalen/-fascisten.

bijv. het stellig blijven volhouden dat de fotorolletjes ‘Srebrenica’ nou net heel toevallig waren verdwenen. Dat is duidelijk geen onwetendheid.
Het neerkomen van een verkeersvliegtuig – weer vanaf Schiphol – in graanvelden onder een no-fly zone binnen de minuut met absolute stelligheid toeschrijven aan ene partij – van wie de nog te plunderen roofschatten hoog op de agenda van de CFR zijn gezet. Heel toevallig zeker? De Koning had er gezellig nog een biertje gedronken en met z’n Olie vrinden het gebied grondig verkend. Een inkoppertje, Obama staat er tenslotte achter. Weten die belastingbetalers veel.
De dagbladen en hoernaals doen goed werk de fabels onvermoeibaar te blijven herhalen.

Het vervalsen van de geschiedenis werkt al 100 jaar prima. In onze schooltijd stort de staat ons vol met leugens, fabels en propaganda. Het serieuze hersenspoel werk; kwade opzet is zeker het beleid.
Wie heeft de geschiedschrijving over de financiering van Hitler door Wall Street en de globale bankiers gelezen? m.n. door Anthony Sutton, Sydney Warburg, George Knupffer,

Het werkt. Als kippen zonder koppen pikken de mensen de propaganda – ze geloven werkelijk dat dat echt nieuws/nieuwsgaring/waarheidsvinding is!!

Gadaffi (leider van het land met verreweg de hoogste levensstandaard in Afrika) werd zelfs ‘dolle hond genoemd’. Hij moest (dus) wijken, want wij zijn de echte beschermers van mensenrechten, vrijheid, democratie, humanitaire waarden.
Wat hebben we er van waargemaakt. (minder dan niks).

En wij maar belastinggeld blijven sturen naar dit oorlogsbedrijf – de grootste gesubsidieerde industrie ter wereld, die van het op grote schaal afslachten van onschuldige armen, hongerigen, kinderen, christen, moslims, tal van etnische groepen.

Het leidt perfect af van de echte vijand (aan de top van de macht). Ondertussen kunnen de kwade bedoelingen zonder veel weerstand worden gerealiseerd:

De pleitbezorgens van TTIP zijn wat IS is voor de NAVO. De grondtroepen in deze laffe oorlog tegen fatsoenlijke burgers. Een waar leger (leugenachtige politici,lobbyisten, pseudo-wetenschappers, ngo’s, denk-tankers, corrupte media) heeft de democratie bij de ballen.
Niets waar enkelen winsten mee kunnen binnenharken valt nog te stoppen, remmen, reguleren laat staan tegen te houden.

In de pijplijn zit reeds een tsunami van gmo’s, eetbare vaccins, gedwongen vaccinatie,
Obamacare, internetcensuur, censuur, gedachtenpolitie, de politiestaat, privatisering waterschappen, de Cyprusblauwdruk – confiskeren van spaartegoeden en pensioenrechten, onze nutsbedrijven in de ramsj moéten gooien, etc.

TTIP maakt in 1 klap rigoureus einde aan de nationale alsmede Europese grondwet en EVRvdM, consumentenbescherming, scheiding der machten, milieubescherming, voedselveiligheid, etc..

Dat is (ook) oorlog, Zo mogelijk nog dodelijker. Dat is onze vijand.

Dit spreekt ook boekdelen:
1. US psychological warfare in Ukraine and the targeting of online independent media coverage
http://www.sott.net/category/16-Puppet-Masters

2. “Brock made the comments about Soros and the MMFA agenda of injecting liberal propaganda in the media during an interview about the journalist Sharyl Attkisson.
Attkisson resigned from CBS due to the network’s liberal bias. Her fall from CBS began after she did stories on the ATF’s Fast & Furious, reportage which earned her an Emmy Award and the CBS Evening News the Radio and Television News Directors Association’s National Edward R. Murrow Award for Excellence in Video Investigative Reporting.
Despite the kudos, MMFA accused Attkisson of “unsubstantiated” and “shoddy reporting” after she countered the Obama administration’s discredited narrative on the Benghazi attack and the murder of U.S. ambassador Chris Stevens.
She was also criticized by the Soros operation for stories on Obamacare and the dangers of vaccines. Zie: http://beforeitsnews.com/alternative/2014/05/media-matters-boss-admits-soros-funded-group-works-to-destroy-alternative-media-2950890.html

De gekleurde rapportages van de NOS hoernaals zijn inmiddels ‘schoolvoorbeelden’ van Mind Control – beinvloeden van de publieke opinie: voorbeelden van Media ‘cover ups’. Media in dienst van de globalisten, tegen de bevolking. http://www.wanttoknow.info/massmedia

De progaganda van WMD (Irak) Collin Powel, de video Press Releases van de in de studie gemaakt couveuse-baby hoax, de Kony hoax, de VHS progapaganda zgn. uit de grotten in Tora Bora – niks is te leugenachtig of de NOS blijft het herhalen als nieuws.

Niet zelden gaat de NOS in de ‘story telling’ scipts zover dat de beelden niet eens overeenkomen met het commentaar. Zoals de controled demolition van 9/11 waar we steeds weer naar moeten kijken.
De overdracht van het NAVO wapentuig door het Iraakse leger aan IS.
De Face book revoluties die de NOS nog altijd blijft verkopen als ‘Arabische Lente’.
Wil je hier meer over weten, neem dit in je op:
http://www.democracynow.org/2005/11/21/the_man_who_sold_the_iraq
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/incubatorlie.htm

Ik denk dat ik hier ook nog wel het volgende aan zou moeten toevoegen. Om ernst en urgentie van de duivelse plannen enigszins te openbaren.

Peter Sutherland’s lackey in the United States is named Antonio Guterres and the UN High Commissioner for Refugees.
His job is the deculturalization of European nations and the United States. http://www.thecommonsenseshow.com/2015/09/15/these-muslims-are-not-immigrants-they-are-colonists-with-bad-intentions/

In 1798, publiceerde hij “Proofs Of A Conspiracy”: John Arthur Robison http://bilderberg.org/skulbone.htm#6 hfdst. 9

“Ik ben overtuigd” schreef Smoot in THE INVISIBLE GOVERNMENT, dat “het doel van deze onzichtbare regering is de VS om te vormen in een socialistische staat en vervolgens in een 1-wereld socialistisch systeem.” http://www.biblebelievers.org.au/lines.htm

Aaron Russo’s Documentary ”America: Freedom To Fascism” bekroonde docu. http://www.youtube.com/watch?v=ZKeaw7HPG04

Geen politicus die zich hiertegen verzet en zich volksvertegenwoordiger toont. Integendeel. De meesten juichen de volksverlakkerij toe. Denk aan een Timmermans, Rutte, Pechtold, hun stemvee in EU-organen en op vele andere invloedrijke (draaideur-) plekken.

Als je een van de meest recente interviews met John Pilger beluistert, leer je van hem dat het ene prof. Mandela was – aan de Columbia University – die de grondlegger was van de Eurpese Monetaire Unie, en de Euro.

Een geo-politiek instrument. (tot voorzetting van het beleid van WOII en zo de natte droom van de globalisten te realiseren, het dictatoriale ONEWORLD Wereldrijk, onder Amerikaanse vlag. http://wakeup-world.com/2015/08/20/the-2015-un-summit-collectivism-sustainability-and-the-new-world-order/
De globalisten hebben – zoals gebruikelijk – Europa weer tot het slagveld van de huidige Wereldoorlog gekozen:
http://www.takeoverworld.info/grandchessboard.html
http://globalmarshallplan.org/en/news/film-tip-goldman-sachs-bank-rules-world-documentary-about-power-and-greed-arte-france
John Perkins on Embracing Cuba, TPP Kiss of Death & Restoring the Life Economy:
https://www.youtube.com/watch?v=WfgO0jwjFS0
Ook Perkins:
http://www.johnperkins.org/tpp-for-the-people-or-for-the-few/

Heeft het TRIPS-akkoord nog wat met vrijhandel te maken ? door Oxfam-Wereldwinkels
Het TRIPS-akkoord is het eerste internationale verdrag dat afstapt van de idee dat alleen uitvindingen kunnen beschermd worden. Volgens het akkoord vallen ook ontdekkingen onder de patentwetgeving en het akkoord verplicht alle landen ook nieuwe plantvariëteiten te beschermen en patenten op micro-organismen, zoals menselijke en dierlijke cellen en genen, toe te laten.

Zo, en nu stop ik met deze bijdrage. Punt gemaakt.

Nieuws of nonsens; de wereld draait dol, van illusoire sub-wereld naar waarheid

TPP verdrag openbaar: Vooral grote overwinning farmaceutische industrie