in ,

Oké dan, DENK-politicus Azarkan: ’Ook ik heb aanspraak op prijs Jinek’

denk jinek

Onsportieve DENK-verliezer Farid Azarkan wil dat Eva Jinek de Sonja Barend-interviewprijs bij DENK komt inleveren.

Het is vandaag weer eens bewezen, met het kinderachtigste videootje van het jaar: bij DENK zitten alleen kinderachtige lieden, die anderen het licht in de ogen niet gunnen. Farid Azarkan bewijst dat wel.

Vandaag werd bekend dat KRONCRV-talkshowhost Eva Jinek de Sonja Barend Award heeft gewonnen, voor een interview dat zij had met DENK-Kamerlid Farid Azarkan.

Azarkan hing in dit interview de vervelende draak uit, maar Jinek wist dat goed te pareren. Vandaar dat haar optreden ook beloond is met de Sonja Barend Award, vernoemd naar één van de meest beroemde en beruchte televisie-interviewers van dit land.

Farid Azarkan die vanmiddag zijn reactie op Twitter gaf. Hij meent Eva Jinek te “feliciteren” met haar prijs door een hele serie sarcastische opmerkingen te maken. Dat maakt Azarkan vervolgens af door het verzoek te doen dat de blonde presentatrice haar award meteen maar even komt inleveren bij DENK.

Hij vindt dat hij er ook recht op heeft, omdat hij zich in het desbetreffende vraaggesprek had opgesteld als regelrechte draak. Dan kan Eva de prijs Kerstmis weer komen ophalen op het DENK-kantoor, aldus Azarkan.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dijsselbloem

Dijsselbloem is maatje te klein voor een repliek op Varoufakis

stupid 1539879230

Kersverse Rob Jetten: geen referendum, want ‘U bent te dom’