in , , ,

OM beloont PvdA daklozenkrantrovert(60K) Bert van der Roest met 240 uur dienstverlening

Je bent een 'er in hart en nieren, je komt dus op voor de sociaal zwakkeren en de kansarmen. Je berooft niet De Telegraaf want dat zijn nóg grotere gangsters dan jijzelf, dus je besluit een makkelijkere prooi te gaan plukken, je keuze valt op de daklozenkrant Straatnieuws. Helaas wordt je gepakt maar dat blijkt uiteindelijk niet zo'n ramp want je sociale vrienden die ook zijn geïnfiltreerd in de moeten jou gaan bestraffen, of in dit geval belonen voor je actie die het land op z'n kop heeft gezet.

Tegen voormalig PvdA-raadslid in Utrecht Bert van der Roest is een werkstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van zes maanden geëist. Van der Roest jatte tienduizenden 's van de daklozenkrant. Van der Roest verklaarde voor de dat het om een bedrag van 21.000 euro gaat en dat hij dit bedrag reeds heeft terugbetaald. Echter, volgens de daklozenkrant is er sprake van een bedrag van 43.000 euro, het OM sprak zelfs van 60.000 euro.

Het Openbaar Ministerie eiste vandaag wél 4 jaar cel tegen een meisjes gluurder maar bleek al het kruit daarmee te hebben verschoten toen hun socialistische vriend Bert van Roest voor het hekje verscheen. De eis tegen Van Roest luidde: een werkstraf van 240 uur en zes maanden voorwaardelijk.

bronnen:

Waarinholland

ThePostOnline

Photo by Gerard Stolk ( vers le Midi-Carême )


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Massaal aan de jodiumpillen van minister Schippers tegen gevolgen kernramp

Nederfraudeland: Deurwaarder stuurt veel te hoge nota’s, huurders de dupe