in ,

Omdat het in Nederland kan: ‘Oplichter’ Henk Krol denkt niet aan opstappen

Tweede Kamerlid Henk Krol van /Baay denkt er niet aan op te stappen, ook niet nu er opnieuw commotie over hem is ontstaan. „De ouderen hebben mij bitter hard nodig”, zei hij dinsdag.

Een van de partijen die de inboedel van de Gaykrant heeft overgenomen, Marc Putman van OUTtv, beschuldigt oud-hoofdredacteur Krol ervan dat hij de oplage van het blad tot het faillissement ervan veel te rooskleurig heeft voorgespiegeld. Volgens Putman hield Krol adverteerders tot het laatst voor dat het blad een oplage had van 30.000, terwijl er toen nog maar 4000 betalende abonnees zouden zijn geweest.

Al eerder kwam aan het licht dat Krol de zaken bij de Gaykrant niet goed had geregeld. Hij moest vorig jaar de verlaten, toen bekend werd dat hij bij het blad geen pensioenpremies had afgedragen voor zijn personeel.

Lees verder via Telegraaf.nl.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In Den Haag kost alles geld, zelfs het niet bouwen van gebouwen: ‘Haagse Spuiforum heeft belastingbetaler 5 miljoen euro gekost’

Het klimaat van angst: De weg naar de totalitaire politiestaat