in , , ,

Omdat het kan! GroenLinks wil alle ISIS-kinderen én ouders terughalen, no questions asked

toont zich weer eens de partij tégen Nederland, en heeft er geen enkele moeite mee om onze veiligheid te grabbel te gooien. De partij wil namelijk geen knipmessen voor de VN, die Nederland oproept alle ISIS-kinderen mét hun ouders terug naar ons land te halen. Gevaar? Dat wordt overdreven, hoor.

Met de Europese Parlementsverkiezingen in het vooruitzicht zet GroenLinks alles op alles om ook die laatste stemmers over de streep te trekken. En daarom doet de partij vandaag een ‘barmhartig’ aanbod.

Tenminste, aan radicale moslims die sympathie hebben voor de . Die hebben in het Nederland van 2019 namelijk ook stemrecht, hè?

Klaver biedt ze aan dat alle “ISIS-kinderen” doodleuk mogen terugkeren uit ë, no questions asked. En de ouders, die hun kroost meenamen naar het voormalige terreurkalifaat, die mogen er ook gewoon bij.

Dat hallucinante voorstel deed Jesse Klaver vanochtend bij WNL Vandaag:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

FNV-chaos: FNV protesteert tegen FNV

In PretPark Amsterdam kunnen bewoners nu hun straat transformeren als autovrije leefstraat