in , ,

Omdat het (nog) kan! Nationale Toplessdag op 23 juni 2019

stokpic / Pixabay

Blote borsten op het strand horen bij ! Toch zien we op onze stranden steeds minder topless zonnende vrouwen. En dat is zonde, want uit onderzoek blijkt dat 50% van de Nederlandse vrouwen wél graag topless wil zonnen.

Maar door de komst van “social media en smartphones” zijn we terughoudender geworden. Daarom heeft BlootGewoon! de Nationale Toplessdag in het leven geroepen.

In 2019 is dat op zondag 23 juni. Als we met z’n allen het topje weer uitlaten, halen we de kwetsbaarheid er af. Want zeg nou zelf… hoe bijzonder is het eigenlijk?!

Topless zonnen draait niet om een perfect lijf – maar om zelfacceptatie, respect voor keuzes en een gevoel van vrijheid.

Een recordpoging

Op zondag 23 juni gunnen zoveel mogelijk vrouwen hun borsten de vrijheid. Het is de bedoeling dat…

Lees verder bij de bron: Blik op nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Juul
1 jaar geleden

Ik kom tegenwoordig bijna niet op het strand, ik woon bij de Duitse grens en dat speelt ook mee, maar ik vind het wel heel goed zo’n topless dag. Ook i.v.m. borstkanker lijkt het mij beter om topless te gaan, wel als het nodig is, insmeren met een gezonde zonnebrand bescherming (i.p.v. eentje die juist het risico op kanker verhoogd, maar er kunnen ook andere dingen zijn die het risico op kanker verhogen natuurlijk – en na een tijdje kun je de factor verlagen etc.) Veel aanmaak van vitamine D is heel goed: Het word ook de zon vitamine genoemd. 2 tantes geboren voor 1898 van mijn moeder zijn aan borstkanker gestorven. Ik weet hun kleding niet, maar het zal wel heel bedekkend zijn geweest.

EU doet niet aan minder, 15% meer: dit jaar al kwart miljoen asielzoekers meer toegelaten

Rutte introduceert nieuwe vorm van geld pikken: sociale indirecte belastingverhoging