in

Omstreden Utrechtse PvdA’er Rijksvertegenwoordiger BES-eilanden

De Ministerraad gaat niet over één nacht ijs, toch is het een opmerkelijke timing. De omstreden Utrechtse oud--wethouder Gilbert Isabella wordt de nieuwe Rijksvertegenwoordiger BES (Bonaire, Sint-Eustatius Saba). De Ministerraad heeft dat vrijdag besloten. Vanaf 1 september wordt hij de ogen en oren van partijgenoot en minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk in de Caraïben. Sinds de nederlaag van de Utrechtse PvdA afgelopen gemeenteraadsverkiezingen is Isabella fractievoorzitter voor de PvdA. Ondertussen raakte hij een week geleden wederom in opspraak.

Betrokken bij reeks aan affaires

Isabella was als wethouder tot de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen betrokken bij een reeks aan affaires in de Domstad. Eind juni kwam hij nog in opspraak omdat hij in zijn periode als wethouder een rapport over de bouw van een theater in de wijk Leidsche Rijn heeft achtergehouden. Uit het rapport bleek dat het theater niet rendabel zou zijn, maar Isabella was er op gebrand dat de bouw tóch doorgang zou vinden.

via ThePostOnline.

Photo by Partij van de Arbeid (PvdA)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe Nederlandse ‘cyber’-inlichtingeneenheid start werkzaamheden

20 Juli 2014, het einde van geld zoals we dat kennen? Vertelt Lagarde(IMF) ons iets? Global reset?