in ,

OMT-lid Gommers over corona-maatregelen: ‘Thuisblijven en 1,5 meter was verkeerd’, naar buiten en sporten!

Burgemeester Aboutaleb maakt zich zorgen over ramadan …..

4208526321 ee97d51494 wake up

De corona-aanpak van het kabinet is wat OMT-lid Diederik Gommers een “verkeerde keuze” geweest. Volgens hem had het accent niet moeten liggen op thuisblijven en de anderhalve meter afstand, maar juist op sporten en zoveel mogelijk naar buiten gaan.

Het was wel fijn geweest als we dit soort bespiegelingen een jaar geleden gehad zouden hebben, zeg maar.

Maar goed, nu meent IC-arts Diederik Gommers dat de lockdown annex ophokplicht toch beter iets anders ingericht kan worden. Met meer sporten en meer aanmoediging om naar buiten te gaan.

Want ineens hebben we het ei van Columbus te pakken: we weten allemaal dat voldoende beweging gezond voor je is. Toch komt Gommers nú pas met de kritiek dat het kabinet hier meer aandacht voor had moeten hebben bij het coronabeleid.

Dat meldt de NOS:

“Je moest vooral binnen blijven, maar je moet juist lopen, naar buiten en zorgen dat je voldoende stappen hebt gezet; iedereen doet dat op zijn eigen manier. Ik had liever gezien dat jongere én oudere mensen langer hadden doorgesport in de buitensituatie. Gelukkig wordt het nu weer wat mooier weer en wordt dat ook weer wat aantrekkelijker.”

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wikimedia eu titanic 01a 448x300

ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht

islamists danger europe 12

Versoepelingen! Want burgemeester Aboutaleb maakt zich al zorgen over ramadan