in , ,

Onbeperkte migratie: er is geen weg meer terug!

Als het althans aan de dames en heren politici ligt. Vrijdag 13 juli van dit jaar hebben meer dan 190 landen besloten om op 10-11 december aanstaande in Marrakesch het “Global Pact For Migration” van de Verenigde Naties te ratificeren.

Dat dit akkoord uitgerekend in het weekend van de finale van de wereldkampioenschappen voetbal werd gesloten, is beslist geen toeval.

Onbeperkte migratie – altijd en overal! Daartoe willen meer dan 190 -staten zich op 10/11 december aanstaande verplichten. In Marrakech wordt dan het VN Global Pact For Migration ondertekend.

Dit pact is bedoeld om eindelijk wereldwijde migratie te legaliseren, de facto bijna zonder afwijzing door de “doelstaten” (in casu: vooral , Nederland en Zweden). Hierover heeft Mark u niets verteld? Kan gebeuren – hij is ook zo druk met het bezoeken van muziekoptredens!

Wij kunnen echter wèl meer vertellen over dit “mondiale pact voor migratie”.

Het gaat om niets minder dan het wereldwijde, formele afstaan van de nationale van de individuele staten aan de toekomstige superstaat van de VN, de ontbinding van democratische sociale structuren en het doorvoeren van een gezamenlijke strategie voor het onderdrukken, vervolgen en bestrijden van personen en instellingen die zich hier kritisch tegen uitspreken!

U leest het goed: dit pact kang zonder overdrijven worden beschouwd als een van de belangrijkste fases op weg naar tirannie: de nationale grenzen van de staten zullen in de toekomst voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht hun afkomst, cultuur en aantal. En ongeacht de daaruit voortvloeiende consequenties voor de lokale bevolking blijven hun landsgrenzen open!

Tegelijkertijd krijgen deze mensen onbeperkt toegang tot de respectieve sociale stelsels in naam van de gelijkheid van de mensenrechten!

Het wordt langzaamaan eens tijd om duidelijk te maken wat dit betekent voor onze samenleving! Tientallen, zelfs honderden miljoenen migranten in Afrika alleen al op weg naar het Beloofde Europa of om wat specifieker te zijn: op weg naar ons, de komende jaren. En nee, dit is geen bericht om u schrik aan te jagen maar de bittere realiteit!

Open grenzen zonder risico van afwijzing en reguliere contante voordelen van de sociale fondsen, opgebracht door de werkende bevolking, van wie het maandelijkse inkomen vaak veel hoger is dan één jaarsalaris (voor werk!) in het Afrikaanse thuisland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de bekende Amerikaanse marktonderzoeker Gallup rapporteert dat vandaag de dag al meer dan 30% van de Afrikaanse bevolking, in sommige landen meer dan 50% (!), naar Europa wil migreren (“desire for migration”).

Volgens Gallup komt dit al overeen met meer dan 700 miljoen (!!) “potentiële migranten”! Tegelijkertijd tikt een demografische tijdbom van onvoorstelbare omvang in Afrika, die de komende decennia met volle kracht zal exploderen. Ondanks medische vooruitgang en een dramatische daling van de kindersterfte, bleef het geboortecijfer constant hoog, met meer dan 5 konijnen kinderen per vrouw in meer dan 20 Afrikaanse landen! Volgens de Verenigde Naties, die onbeperkte migratie en open grenzen wil afdwingen, zal de bevolking van het Afrikaanse continent stijgen tot 2,5 miljard mensen in 2050 en 4,4 miljard in 2100.

Iedereen die zegt dat dit pact (latijns: pactum = contract!) niet bindend is (dat meldde Reuters eerder) kan op pagina 10 lezen hoe verraderlijk onze politici omgaan met zogenaamde “zachte wetgeving”, daarmee bedoelen we “niet-bindende” overeenkomsten. Daarbij wordr het parlement en de bevolking gepasseerd, en die wetgeving verandert door de jaren heen in “harde wetgeving”!
Daar zijn genoeg voorbeelden van.

Wat hier en nu gebeurt, kan niet vaak of luid genoeg herhaald worden! Want zodra dit “niet-bindende” pact begint te lopen en alle staten beginnen met het implementeren van de daarin genoemde “aanbevelingen”, worden kritische geluiden (tegenwoordig als “discriminatie tegen migranten” genoemd) geplaatst in categoriën als intolerantie, xenofobie en racisme…. en worden die al snel vervolgd als strafbare “haat-delicten”.

Om dergelijke “haatmisdrijven” te voorkomen, ofwel om te voorkomen dat er kritiek komt op de omstandigheden, worden maatregelen “voorgesteld” zoals we ze alleen kennen van vroegere dictaturen. Was het vroeger de “partij” die bespiedde, vervolgde, onderdrukte en gevangenen en heropvoedingskampen in handen van dissidenten plaatste, vandaag de dag is het de wereldwijde gemeenschappelijke strijd voor mensenrechten, democratie, menselijkheid, gelijkheid en verdraagzaamheid, waar feitelijke kritiek en tegenspraak snel gecriminaliseerd worden en worden gevolgd. Dezelfde ideologie met hetzelfde systeem van onderdrukking en tirannie, maar met een verschillende terminologie.

Als de laatste acte in een politiek stuk van honderden jaren zal dit VN-migratiepact ontegenzeggelijk leiden tot de uiteindelijke vernietiging van onze westerse samenleving en cultuur. Zeker omdat graaf Nikolaus Coudenhove-Kalergi, de hoogst geprezen stamvader van de Pan-Europese Unie en daarmee de huidige EU, al in 1925 voorspelde in zijn boek “Practisch Idealisme”:

“De mens van de verre toekomst zal een gemengd ras zijn. De huidige rasen en kasten zullen ten prooi vallen aan het steeds groter worden van ruimte, tijd en vooroordelen, en worden vervangen door een “euraziatisch-negroïde toekomstras”.

Een mengeling van volkeren zal onomkeerbaar en dus definitief zijn, wat elke bloem- of konijnenkweker zal bevestigen. Terwijl Kalergi een dergelijke sociale ontwikkeling kon zien aankomen zal dat oppervlakkig gezien op toeval lijken. Is het ook een toeval dat , die de chaos van vandaag in Duitsland mogelijk maakte vanwege de ongrondwettelijke opening van de grenzen, de Coudenhove-Kalergi-Europa Prijs voor speciale verdiensten ontving in 2010?

De laatste 100 jaar lijken te wemelen van “toevalligheden” die, elk geval op zich genomen, onmisbare puzzelstukjes zijn in de ontwikkeling van de huidige asielchaos. Deze omvatten niet alleen de ontelbare gewelddadige oorlogen van agressie in het Nabije en , maar ook in Afrika, en de opzettelijke vernietiging van homogene, soms zelfs bloeiende en goed functionerende staten in naam van democratie en mensenrechten. Dit omvat de historische collectieve schuld van de westerse samenleving, van alle kanten in ons bewustzijn geslagen, van alle tegenslagen en ellende in deze wereld.

Als “schuldig” aan de verwoestende oorlogen, als “schuldig” aan de (zogenaamd) door de mens veroorzaakte klimaatverandering, als “boosdoener” van de uitbuiting van de Derde Wereld, sowieso als “schuldige”, wordt ons door politici, de mainstream media en de wetenschap onvoorwaardelijk een verplichting opgelegd jegens alle mensen in de wereld – met zeer voorzienbare gevolgen! De Amerikaanse president Donald Trump heeft dat waarschijnlijk zien aankomen – en in december 2017 besloten dat de VS uit dit pact zou stappen.

Het Europese huis brandt al langere tijd…. wordt het niet eens tijd de brandweer in te schakelen?

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Interessant: Elon Musk confirms Alex Jones theories

Onze terreurbestrijder NCTV: Duizenden IS-fans in Nederland