Onbeperkte migratie: er is geen weg meer terug!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Wereld Wordt Wakker schreef:

  Dit plan om een Nieuwe Wereld Orde, een fascistische wereldregering, te vormen onder de VN is een plan opgezet door de Illuminati. Onderdelen van dit plan zijn vastgelegd in Agenda 21 waarbij onder andere genoemd wordt het terugbrengen van de wereldbevolking naar 500 miljoen mensen (waar die 6.5 miljard mensen blijven staat nergens vermeld – voor gaskamers lijkt het rijkelijk veel, maar met criminelen weet je nooit).
  Op dit moment is de VS hard bezig de cabal (Khazarische maffia, Illuminati) op te rollen en het zou mij zeer verbazen als deze plannen doorgaan …. Ik vermoed eerder dat een groot deel van de lieden die bij deze vergadering betrokken worden ook bij een militair tribunaal eindigen en dat de VN in deze vorm wordt opgeheven.
  Ik denk vervolgens dat de EU wordt ontbonden omdat de burgers geen enkel vertrouwen hebben in hun niet democratische regeringen die hun burgers hebben verraden.
  Mochten de plannen tot meer immigratie doorgaan dan is er alle reden voor een wereldwijde opstand van burgers tegen deze criminele situatie op deze aardbol.

 2. jungleelephant schreef:

  Een touw aan een boom,of een trein aan de verkeerde kant?Of leggen we met zijn allen,in heel Europa,het land plat en vegen regeringen van hun plaats?Aan u de keus!

Heb jij er iets over te zeggen?